Dubleks Lastigim Patladı ? Yardım Edermisiniz?

Arkadas Oncelikle İyi Aksamlar Motorsikletimi Yeni Aldım Fakat Lastige Civi Girip Çıkmıs . Sabah Kalktım Lastik İnmiş Acaba Şişirsem 2Km Lastikciye Kadar Gotururmu?

götürür herhalde ya... tam bilgim yok ama, lastik hareket edince daha yavaş iniyo... gider o mesafeyi

Motosikleti
Dl650vstorm
bas havayı değil 2km. akşama kadar götürür. eğer dublex ise :cat:
dostum lastikçiye kadar rahat gider merak etme:)

çivi içinde kalsaydı götürürdü ama çivi ye bağlı büyükmüydü çivi
iki taraflı delinme varmı

patlağın genişliği önemli ve östüne fazla ağırlık yapmadan gütürür seni ve yavaş çukurlara girmeden gütür 2 kilo metreyse östüne binmeden gütür :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Lastik

Değerli Kardeşim,
Tubeless lastikler yarılmadıkça hemen inmezler.Önce şişir bir süre üzerine otur,hava kaçırma durumunu gözle.Akşamdan sabaha inmiş ise şişirip
iki km gidersin.
Bir seçenekde tamir spray'i.Bazı tipleri aynı zamanda şişiriyor.Bazıları önce spray sonra hava şeklinde çalışıyor.
Kolaygelsin.

Yardımınız için Teşekkur Ederim Yarın İlk İşim Şişirip Tamire Gitmek Olacak İyi Aksamlar

2 km seni götürecektir, tavsiyem lastik tamircisine gittiğinde eğer fitil ile tamir etmek isterse yaptırmaman, muhakkak içeriden yama ile tamir ettir lastiğini..

2 km seni götürecektir, tavsiyem lastik tamircisine gittiğinde eğer fitil ile tamir etmek isterse yaptırmaman, muhakkak içeriden yama ile tamir ettir lastiğini..

kesınlıkle katılıyorum,
eğer fitil olayına girerler ise,
kii oyle olacaktır,
yaptırma fitil zamanla sıcak havalarda ve uzun yolarda lastık ısınınca dışa çıkıyor,
ve sorun oluyor hava kacırma gıbı mesela,

ama lastıkcılerde lastıgı sokemıyorlar malesef,
ufak anahtar yok onlarda,

senın sokmen lazım,

kolay gelsın,

ama çok tuhaf,
ben arka lastiği alalı tam bir yıl oldu,
ve jantı boyarken soktüm ve 9 ADET ÇİVİ ÇIKTI:d
ama inmemişti:D

kolay gelsin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar