Dubai'li Kadın Polislere Suzuki GSX R 1000 S

eminin gözde takımı bunları motogpyede çıkartır
emin peşmerge team :cat:

evlenirsem şeyh maktum kayınpederim sayılır zaten, kendi moto gp mi kurarım nolcak :mrgreen:

O ilk fotoğraftaki kız ikinci de elinde kask olan. :)

Her türlü eğitimi almışlar, motosikletleri de güzel ama koruma hak getire, biri şu Dubai'li şefe söylesin kaza anında başa bağlanan örtü korumuyor insanı.

farketmemmi :cherry: umarım bu sadece basına poz verirken ki elbiseleridir, kafada dandik kask üstde kumaş elbiseyle motora biniyolarsa vah ki ne vah..

Son düzenleme:
emin wallahi zor iş google yazsalar "emin_arikoglu" diye ilk sırada çıkıyosun bu sitede yani çok zor be kardeşim :cherry::queen:

"emin_arikoglu" için yaklaşık 3.280 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar (0,33 saniye)

hakkaten işim çok zor ama biliyosun 20 gün sonra askerim, bizim için zor kolay, imkansızda biraz zaman alır :p

"emin_arikoglu" için yaklaşık 3.280 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar (0,33 saniye)

hakkaten işim çok zor ama biliyosun 20 gün sonra askerim, bizim için zor kolay, imkansızda biraz zaman alır :p

askere git sennde bole bi fotonu cekip yollarız kıza:bounce:

ama once kim sana uzerinde foto cektirmek için motor verir onu ara sen bnce o dha onemli:p:queen::queen:

Dubaide de suzinin 1 numara olduğu anlaşılmış, honda verselerdi hırsızları yakalayamazlardı:p

Emin abi hayallerini suya düşürmek istemem ama ...yanlış hatırlıyo olabilirim ama dubaili bir kız alırsan ne kadar zengin olursa olsun bütün malı mülkü elinden alınıyomuş..yanı sen bakıcan kıza :)miras para filan yok yanlış hatırlıyoda olabilirim:)

Tiplerde is yokta yanliz arac konusunda comert davranmalarina sasmiyorum benzinin .60 kurus oldugu bir ulke zaten polis arabalarida BMW

DubaiPolice.jpg

Yanliz hicte sanildigi kadar adil bir ulke degil. Koleligin modernize edilmis durumu var bile diyebiliriz. Halkin %80 gocmen ve Pakistan yada Hindistan gibi ulkelerden ve yerli halk ile kanun onunde kesinlikle esit degil. Ne olursa olsun hatta trafik kazasinda hakli bile olsa gocmen halk kanun onunde haksiz sayiliyor. Bu tipsizler ordusuda bunun koruyucusu iste. Semer essek misali.

şu kızların ellerine bak ufacık erkek işi bu ölemi tutulur:D hemde gsxr1000 yok daha neler poz vermişler ya ist da düşünemiyorum:D manyak makara olur

Amanın allahım bu makineler ne böyle bize de yok mu yaww bende isterem :queen:

fark etmez arap petrolleri 2030 da tamamen bitiyor 2016 da rezervler dibine dayanıcak ondan sonra bu ferah refah içinde yaşayan arapları görücem gene bedeviliğe çöl eşkiyalığına soyunurlar

bundan tek yırtıcak emirlik dubai adamlar kasalarını dibine kadar boşalttılar ama yapaydan suni bir ülke yarattılar dünya adaları palmiye adası elburç dubai yeni açılan ariston mu astro mu o otel kapalı kar kayak pisti çöl safarileri çölün ortasında yapay bir deniz yapdılar falan dubai gerçekden kendini petrolsüzlüğe alıştırıyor petrolsüz ek alternatif gelirlerle nasıl ayakda dururuz mantığıyla yaşıyorlar bu konuda da takdir ediyorum

bunun dışında dubaide yabancılara kurallar farklı mesela içki kuponla satılıyor serbest yabancılara barlara diskolara giriş serbest hatta striptiz barlar bile var.. nüfusun sadece %20 si dubaili zaten geri kalanı yabancılar.

yanı tamam korumayı dusunmuyolar da görsel açıdan baksanızya gıcır gıcır siyah alet kask kırmızı beyaz bisiklet kaskı anlamsız saçma mal ca bişi artı o kıyafetler asker yeşili gene bizim turk yunuslar harıka ya sıyah gıyınıyolar motorda gayet de yakısıyolar hani ;) ne de olsa türk

Muhtemelen fotoların çekildiği yer eğitim alanı ve kasklarıda eğitim kaskı.O motorlara o kasklar çok basit kaçar.Hatunlar kullanabilse goldwing bile verirler.Ne desek boş para onlarda:mrgreen:

kaskla kıyafetler uyumlu değil,insan bir gözlük verir şunlara madem kask alacak para yok :mrgreen:
bunlar direkman ofsayt :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar