dualarınızı bekliyoruz

besinci-boyut-salih_307367_m.jpg

teşekkür ederim allah razı olsun amin

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:42 ----------

yedinci sayfaya kadar ilerledi konum

Ağlayanmelek herkese bu duayı söylemem :)
girelim musanın asasıyla Nil vadisine, çıkalım oradan tornistan tepesine, takiiii kudüsteki çan sesleri gelinceye kadar....:)))))))))))))

çattım iyicene ben

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:51 ----------

milletin derdi gırgır şamata olmuş ben hiç kimseyi inandırmak zorundada değilimki ben size inanınmı diyorumgerçektir insan geçmiş olsun demez mi hiç böyle durumlarda ben zorlama yapmıyorum inanın diye zorlamıyorum da hiç kimseyide

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:54 ----------

allahım sen kurtar öyküyü ya rabbi ya rabbi ya rabbi sen öyküyede şifa sağlık sıhhat afiyet ver ya rabbi amin

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:01 ----------

ya rabbim sen büyüksün ya rabbim

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Trafik kayıtlarından sordurdum...
Öyle bir kaza olmamış öveçlerde...:silent:

Sevgili adminlerimiz hala reytiing uğruna kitlemediler :)

daha demin burnum kanamaya başladı burnumdan kan sürüldü elime kafamı eğdim kanama var mı diye yok kanama şu an burnumun kanaması durdu elimi götürdüm burnuma elime kan bulaştı

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:59 ----------

kimin duygularıyla oynamışım ben oldu ama

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:02 ----------

ahh ahhhh allahım ya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah yardımcısı olsun geçmiş olsun üzüldüm :(

ulan ramazan günü ne içiyorsunuz da böyle yirmidörtlük oluyorsunuz?
bende istiyorum bu kafadan kardeşim..

Uzunmelek bu açtığın konu çinli filmi gibi hiçbirşey anlaşılmıyor. Heryerede aynı şeyi yazmışsın bizimkiler yemez böyle numaraları. Birde amacını anlasak, " kandırdım milleti ve allah çarpsın razı olsun retina gitti göz olsun" mu diyeceksin ? Allahım ya :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:27 ----------

teşekkür ederim allah razı olsun amin

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:42 ----------

yedinci sayfaya kadar ilerledi konum

Yedinci sayafaya kadar ilerledi konum diyerekte kendini ifşa etmiş oluyorsun. Git başka yerde oyna konu avcısı seni.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar