dualarınızı bekliyoruz

tamam kuzum var olsun bişey demiyorum bak benim motorda da gaz fren debriaj vites kolu ön firen cift piston far hepsi mevcut sorun bu değil !!! SADECE HASTANE İSMİ NEY NEYİ DANIŞICAN YAW ...:queen::queen:

öykünün ailesine danışmadan ben hastane ismi veremem ve annesinin ve babasının ismini ve soyadını da veremem ailesine danışmam gerekir

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ÖYKÜ ORDA ÖLÜMLE PENÇELEŞİYOR ,
SEN BURDA İNTERNETTE ÇITTIRIYON..

İş çıkıyomu bari :bounce:

öykünün yanında değiliz biz evdeyiz ailem de var hastanede ailesi var öykünün ve yoğun bakımın dışında bekliyorlar

arkadaş benim debriyaj da sıyırmak üzere ailesinin ismi nerden cıktı yaw :sunny: sadece hastane ismi ney baş hekim tanıdığım var ankarada UZULENMELEK piston sarmak uzere haberin olsun egzosundan ufleme geliyor bil isterim..:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yüz vermeyin beyler...
Birazdan gider... :queen:

öykünün yanında değiliz biz evdeyiz ailem de var hastanede ailesi var öykünün ve yoğun bakımın dışında bekliyorlar

Senin ciddi psikolojik sorunların var. Mal gördüm de sen gibi aptalca yollardan lafını dinletmeye çalışıp ilgi çekmeye çalışanını hiç görmemiştim. Değişik bir türsün sen, burda herkes senle dalga geçiyor, kafa buluyır, farkında değisin.

Tüm hastaneleri aradım, öykü isminde bahsettiğin şekilde bir hasta yokmuş. Hatta son 1 aylık kayıtlara baktım hiç öyle bir yatış yok. Ne olacak şimdi? Patladı senin yalan?

yalan değil öykü diye biri vardır ve yalan değildir ve ilgi çekmeye de çalışmıyorum ben ciddiyim ben

Motosikleti
Forza250-cygnusL
yalan değil öykü diye biri vardır ve yalan değildir ve ilgi çekmeye de çalışmıyorum ben ciddiyim ben

Öykü yazdım diyorsun....:bounce:
Hem sen kimsin necisin...
Hadi öyküden geçtik...
18 yaşındasın madem..
Anandan babandan izin almna gerek yok...
De bakalım adını sanını..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar