dt 125 shooooow

Grnt066.jpg

aaaa.jpg

Image451.jpg

Image454.jpg

Image442.jpg

Image459.jpg

Image441.jpg

Image458.jpg

levent-imza.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tebrikler baya zor olsa gerek:rendeer:

mont we motosiklet alıcak paran var da kask almaya paran mı yok? yoksa "ben yaptım bu işi aha da belgesi bak yüzüm de belli" diyip hawa atmak için mi kask takmadın? hareketler süper tecrübelisin baya sanırım ama biras daha duyarlılık plss=) ama helal olsn;)

motoru iyi kullanmak hiçbirşeydir. önemli olan profesyonelsen en azından diğerlerine örnek olmak için kask takmaktır. sitede normal sürüşte bile kask takın diye yazılar var. eleman show yapmış kask takmadan. bravo:farao:

sen kafayımı yidin aslanım,herkes gibi niye sen de motora düz binmiyon:queen:
kask yok koruma yok ,sayın modlar bu resimleri taşıyın örnek teşkil etmesin ya nereye taşırsanız taşıyın

MoToR taşısaydın eve yine :)

Kasksızsam galeride duran motora bile binmeye çekiniyorum ben be :) :mrgreen:

can_sen' Alıntı:
mont we motosiklet alıcak paran var da kask almaya paran mı yok? yoksa "ben yaptım bu işi aha da belgesi bak yüzüm de belli" diyip hawa atmak için mi kask takmadın? hareketler süper tecrübelisin baya sanırım ama biras daha duyarlılık plss=) ama helal olsn;)
saol kardeş ama inanki anıden olan bır şey kaskım vardı ama yanımda deıldı herkesten özür dilerim

imzana yazmışın zaten"hayat çok güzel" diye bn o hayatını daha uzun yaşa diye söledim... sonuçta belli ki tecrübeli birisin we örnek olma olayı war.. kask olayı bu yüsden bu kadar konuşuldu. motosiklete binmek çoooooooook tehlikeli,binen herkez ölüyo önyargısını silmeye çalışıoz işte umutsuzca=)

can_sen' Alıntı:
motosiklete binmek çoooooooook tehlikeli,binen herkez ölüyo önyargısını silmeye çalışıoz işte umutsuzca=)

çüşşş diyorum başka bişey demiyorum. kim ölmüş millet yaşıyor işte. dağıttın ortalığı:queen:

gencasik55
Dostum sitede yeniyim demişsin keşke üye olmadan önce bi topikleri okusaydın KASK'sız bu işler olmuyoo tamam HOŞGELDİN... yinede :bounce:

bu resimlerbir yerden tanıdık Geliyor.Siz ünlü Samsun'lu Grup tan Levent Değilmisiniz?Eğer siz o iseniz sizi çok iyi tanıyoruz sizinle gurur duyoruz :p

motorinn' Alıntı:
Dotum merhaba,resimler alttaki linkte de vardı:silent: sen Levent'misin?

evet kardeş ama ben tanıyamadım kusura bakma zaten endurocuda fazla kişi tanımıyorum...

devilcerkez' Alıntı:
bu resimlerbir yerden tanıdık Geliyor.Siz ünlü Samsun'lu Grup tan Levent Değilmisiniz?Eğer siz o iseniz sizi çok iyi tanıyoruz sizinle gurur duyoruz :p
ewet devilcim yakından tanıdığın levent abin

Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
Su Motoru
Helal olsun adamım. Arkadaşlar sizde eleştirmek yerine denge ve hareketlerin estetikselliğine baksanız biraz :p. Amma polemiğe girme merakınız var ha :) ...

saol metal bende senınle aynı fikirdeyim ama ayrı olanlarda fazla saygılarımla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar