Drop Test

Kask firmalarının belirli kasklarına drop testler uygulamak istiyorum vatandaş canının kıymetini bilmeli diye. Böyle bir şeye kalkışsam hem firmalar hem de siz destek verir misiniz? Önerileriniz var mıdır?

hangi firma verecek? rakip kask firması mı? yoksa kaskla alakası olmayan bir firma mı? sanmıyorum.

buradan destek çıkacağını da sanmam. ben destek olamam mesela. düşürüp kırmak için kask alacak param olsa artçı kaskı alacağım zira.

Kimseden para istemedim. İzlenme paylaşma anlamında destek sadece.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kimseden para istemedim. İzlenme paylaşma anlamında destek sadece.

daha önce bu türden işler yapılmış ama yeterli değil

güzel bir kanal açılırsa tabiki yardım yaparım:cat:

kolay gelsin:cat:

bu işe para yetişmeyeceğini düşünenlere çok şaşırdım:silent:

şu videonun sahipleri ve daha niceleri en az 3000 tl lik telefonları parçalayıp milyonları kaldırıyor:bounce:

youtube

eskimiş, kullanmadığınız kasklarınız varsa sepyaya verilebilir? sonra da izler izler güleriz. :)
çekiç sekip kafaya vurur falan :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:25 ----------

Tanıtım için bir kask mesela

tanıtım için vermezler usta yaa. :) malum o dediğini üreticiler zaten büyük! kuruluşlara gönderip test ettiriyor sonra da sertifikamız var diyorlar ;)

Kask testi yapacağına , bir istatistik hazırlasan. Şu kadar motosiklet kullanısı var ama yüzde şu kadarı ehliyetli ,ekipmanlı, eğitimli.

Bir motosiklet sürücüsü gözünden trafik mesela , neden güvenlik balonu bırakıyor, ışıklarda iki araç arasına giriyor, yağmurlu havada yavaş gidiyoruz gibi. Bilal'e anlatır gibi anlatsan belki bir kaç otomobil sürücüsünde farkındalık yaratır, hayat kurtarırız.

Kask firmalarının belirli kasklarına drop testler uygulamak istiyorum vatandaş canının kıymetini bilmeli diye. Böyle bir şeye kalkışsam hem firmalar hem de siz destek verir misiniz? Önerileriniz var mıdır?

kimse durmaz arkanda emeğine vede parana yazık olur al bi maruishin tak kafana parada cepte

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:34 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=YjCIOhRN9H8

daha önce bu türden işler yapılmış ama yeterli değil

güzel bir kanal açılırsa tabiki yardım yaparım:cat:

kolay gelsin:cat:

bu işe para yetişmeyeceğini düşünenlere çok şaşırdım:silent:

şu videonun sahipleri ve daha niceleri en az 3000 tl lik telefonları parçalayıp milyonları kaldırıyor:bounce:

https://www.youtube.com/watch?v=qOxQO5vYfDA

youtube

adam marlbora parasına kask alıyo sonra niye kafam koptu

Şimdi sorarlar adama:

1- Test standartların ne?
2- Ulaşabileceğin kitlenin miktarı ne?
3- Firmanın bu işten ekstra çıkarı ne?

O NASIL BI KASTIR ARKADAŞ ÖLUM TEHLIKESI BISIKLETTE BILE KULLANILMASI YASAKLANMAS LAZIM YAZIK

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar