Drogba 60 Bin Euroya Motosiklet Aldı

Galatasaraylı oyuncu Didier Drogba'nın 60 bin euroluk motosikleti dikkat çekti.

Yeşil sahaların yıldızları pahalı hobileriyle konuşulmaya devam ediyor. Galatasaray'ın sevilen oyuncusu Drogba'nın da şu sıralar en büyük eğlencesi yeni aldığı lüks motosikletiyle dolaşmak.

60 BİN EURO'YA MAL OLDU

Galatasaray'ın gözbebeği Didier Drogba, motosiklete merak sardı. Ünlü yıldız, 20 bin Euro'ya alıp, yaptırdığı özel donanımların ardından 60 bin Euro'ya mal olan Harley Davidson V Rod Trike model üç tekerlekli motosikletiyle dolaşıyor.

Kaynak: haberler.com

Ekli dosyalar

• drogba-motor.jpg
    drogba-motor.jpg
    55.5 KB · Görüntüleme: 20,094
desteksiz ayakta duran bir alet bana göre motosiklet değildir triportör ne kadar motosikletse buda o kadar motosiklet. motosiklete benzemesi dışında en ufak benzerliği mevcut değil araba gibi araya giremez virajda yatamaz tekere gelemez stoppie yapamaz bıraktın mı durur fren yapınca yatmaz vs vs

Bana göre 3 tekerlekli araba bu zaten tekerlekleri düz jantlar araba jantı sürüş dinamiği davranışı tamamen araba viraja girince takla atar vs.

Para sahibi olmakla zevk sahibi olmak apayrı şeyler.. köylerde nenelerimiz sürüyo bunun biraz benzerini..

adamın attığı 1 gol 60 bin euro zaten :D sıkıntı yok .

" http://www.youtube.com/watch?v=Wjv2dZTvk5c " Kısaca böyle diyorum :D .

bildiğin atv nin üç tekerlisi. Bir güzel tarafı yana yattı, çamura battı olmaz bunla. :)

o kadar para verip bu berbat bir tipli motoru nasıl alabiliyorlar aklım almıyor

Yaw bu zenginleri.ünlüleri anlamıyorum arkadaş.Nerde boş beleş şeyler var onlara dünya parayı veriyolar

Motosikleti
VFR1200X
Her gün 60bin kazansam genede üç tekerli motosiklet almak aklıma gelmez. Aklına zıctığım :pr:

büyük ihtimalle sözleşmesinde motorsiklet ve ya benzeri türde araçları kullanması yasak diye belirtilmiştir o da gidip bunu almıştır. futbolcu adamdan gidipte 4 silindir 200 beygir hız makinelerine binmesini beklemek zaten saçma olurdu.

araba yaptırsa daha iyimiş motor dediğin 2 teker olur öyle viraja girilir

Moderatör
Zenginin çenesi züğürdün çenesini yorar diyerek, hemen uzaklaşıyorum buralardan :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar