Drift L vites sorunu

Motosikleti
Mondial Drift L
Dostlar herkese selam , aldigim drift l nin kelle bloğunu sokup bastan sona toplamıştım ( birnevi rektefiye ve vites gecisi sorunları yuzunden) toplarken hersey normaldi vites gecislerinin hepsi tamdi butun viteslere geciyor ve calisiyordu ardından karteli silindir blok falan monte ettim ve yine kontrol ettigimde hepsi çalışıyordu bende bir sandalyeye koydum dikkatli şekilde, sabah baktığımda sadece 3 tane vites geciyor harici gecirmeye çalıştigimda yildiz esniyo ve gecmiyo aynı anda motoru dondurup gecirmeye calissamda ayni şekilde biseyleri yerine oturtayim derken şuan sadece 1 vites geciyor , ayriyeten marş mili , deliginin asagisina yatık ustunde 1-2mm bosluk var ve elimle oynatabiliyorum. motordan artık kusucam yardimci olun tekrar karteli acmadan bu sorunu halledemezmiyim benzer sorunlar yasayan varsa yardimci olabilirmi.
( Not : sorun vites milinden değil vites mili sağlam olsada vites milini cikarip yildizi kargaburunla manuel dondurdugumdede ayni sekilde)
Ayriyeten mars mili bana cok sorun cikariyor iptal edemezmiyim en kötü akü biterse vurdurabilirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar