Drift L için lastik önerisi

Arkadaşlar motoru yaklaşık 300 km kullandıktan sonra üstündeki fabrika çıkışı naylon lastikler güven vermemeye başladı. Her zaman ufak kopmalar oluyordu da hakimiyet kazandıkça ben mi hissetmeye başladım yoksa yeni yeni mi tutuş kaybetmeye başladı emin değilim. Genel baktığımda michelin pilot street en çok rastladığım öneriydi ancak ön lastik için uygun ebatları (90 90 17) internette hiç bir yerde bulamadım. Anlas ve pirelli için çok hoş şeyler duymadım. Öncelikle pilot street in uygun ebatlarını bulabileceğim bildiğiniz bir site / kargolatabileceğim bir mağaza var mıdır? Başka marka model önerilerine de açığım tabi.

Hocam konudan bağımsız motoru sıfır mı aldınız ? Bayilerde motor bulunmuyor ve fiyatları abartı şekilde söylüyorlar

Geçen yaz sonu almıştım (şuanki liste fiyatına) ama anca kullanmaya başladım. Millet japondan ümidi kesince hint ve çine yöneldi. Çinliler de yavaş yavaş karaborsaya dönmeye başladı arz talepten. ( hintliler daha kaliteli olmasına rağmen onlarda böyle bir durum yok. Onu da getiren distribütör ya da satan bayilerin karakterine yoruyorum artık )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar