Drift l gidonum felaket titriyor

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Büyük ihtimalle lastik havasındandır.
Lastik avası her yola çıkmadan önce kontrol edilmesi gereken bir şey, az değişse bile çok farkediyor.

Büyük ihtimalle lastik havasındandır.
Lastik avası her yola çıkmadan önce kontrol edilmesi gereken bir şey, az değişse bile çok farkediyor.
Yakıtı virajı son hızı her şeyi değiştiriyor Manisa'da ki bir petrol ofisinde öne 29 arkaya 32 basmıştım . 2 3 Saat geçtikten sonra bir baktım motosiklet sağa sola dönmüyor yatıramıyorum motosikleti petrol ofisinin hava basma makinesi bozukmuş öne 39 arkaya 42 basmış :D sanayide kontrol ettirmek veya 500 1000TL arası para verip evden çıkmadan önce şarjlı hava pompasıyla kontrol etmek en iyisi.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Yakıtı virajı son hızı her şeyi değiştiriyor Manisa'da ki bir petrol ofisinde öne 29 arkaya 32 basmıştım . 2 3 Saat geçtikten sonra bir baktım motosiklet sağa sola dönmüyor yatıramıyorum motosikleti petrol ofisinin hava basma makinesi bozukmuş öne 39 arkaya 42 basmış :D sanayide kontrol ettirmek veya 500 1000TL arası para verip evden çıkmadan önce şarjlı hava pompasıyla kontrol etmek en iyisi.
benim başıma da tersi gelmişti, İstanbul'da kızıltoprak'daki BP istasyonunda xmaxın lastik havalarını tamamlayayım dedim, arkaya 33 bastım, e5'e çıkıp hızlanınca baktım arka teker kafasına göre gitmeye çalışıyor, yavaşlayıp sakin sakin ilerlerip ilk çıkıştan çıkıp başka bir benzin istasyonunda kontrol ettim 25 görünüyordu. Orada havayı tamamlayıp eve varınca hemen bilgisayarı açıp xioami şarjlo pompa siparişi vermiştim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar