- Konu Yazar
250 nk içinde çok problemli diyorlar ama şekil şemal KTM den bile hallice![]()
250 nk içinde çok problemli diyorlar ama şekil şemal KTM den bile hallice![]()
hayırlısı kazasız belasız titreşimsiz sürüşlervalla araştırdım ama en mantıklı ekonomik ve güçlü 250 lik şuan nk araştırmalarıma göre.Çok torklu makina diyorlar
sagolun hocam sizede kazasız belasız sürüşlerhayırlısı kazasız belasız titreşimsiz sürüşler![]()
Yakıtı virajı son hızı her şeyi değiştiriyor Manisa'da ki bir petrol ofisinde öne 29 arkaya 32 basmıştım . 2 3 Saat geçtikten sonra bir baktım motosiklet sağa sola dönmüyor yatıramıyorum motosikleti petrol ofisinin hava basma makinesi bozukmuş öne 39 arkaya 42 basmışBüyük ihtimalle lastik havasındandır.
Lastik avası her yola çıkmadan önce kontrol edilmesi gereken bir şey, az değişse bile çok farkediyor.
benim başıma da tersi gelmişti, İstanbul'da kızıltoprak'daki BP istasyonunda xmaxın lastik havalarını tamamlayayım dedim, arkaya 33 bastım, e5'e çıkıp hızlanınca baktım arka teker kafasına göre gitmeye çalışıyor, yavaşlayıp sakin sakin ilerlerip ilk çıkıştan çıkıp başka bir benzin istasyonunda kontrol ettim 25 görünüyordu. Orada havayı tamamlayıp eve varınca hemen bilgisayarı açıp xioami şarjlo pompa siparişi vermiştim.Yakıtı virajı son hızı her şeyi değiştiriyor Manisa'da ki bir petrol ofisinde öne 29 arkaya 32 basmıştım . 2 3 Saat geçtikten sonra bir baktım motosiklet sağa sola dönmüyor yatıramıyorum motosikleti petrol ofisinin hava basma makinesi bozukmuş öne 39 arkaya 42 basmışsanayide kontrol ettirmek veya 500 1000TL arası para verip evden çıkmadan önce şarjlı hava pompasıyla kontrol etmek en iyisi.