Drift HD Video Örneği

Motosikleti
1190 ADV
Selamlar arkadaşlar. Kamera almak isteyenlere alternatif video örneği olarak Drift HD modeli ile yapılmış çekimi gönderiyorum.

Kamera Yeri Omuz Üstü
Motor CBF 1000FA
Video formatı MPEGe çevrilmiştir. (Ham hali daha kaliteli)
Çekim saati 16:00 gün batımı.

Görüntüler için bir yorum yapamayacağım. Fakat omuz üzerine kamerayı nasıl sabitlediğinizi merak ettim.

Motosikleti
1190 ADV
Görüntüler için bir yorum yapamayacağım. Fakat omuz üzerine kamerayı nasıl sabitlediğinizi merak ettim.

Kameranın bağlantı aparatını sırt çantasının askısına, tam olarak omuzumun üstüne gelen kısmına sabitledim (diktim). Kullandığım kameranın bir özelliği lensinin dönebilmesi. Doğru açıyı ayarlayıp kayıt yapıyorum.

10922498_10205067504823711_6921013248507345181_n.jpg

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
Aynısını 2 ay önce 2. el olarak 125 tl gibi neredeyse bedava sayılabilecek bir rakama aldım, satan arkadaş yeni modelini alacakmış beni de kırmadı işin görülsün dedi sattı hatta sağolsun ekstradan aldığı 3 adet batarya, 32 gb hafıza kartı ve bir adet mikrofunu ürünün kutusuyla beraber yolladı ancak motor alamadığım için henüz kullanamadımda ama ürünü çok çok önceden internet ortamındaki övgülerinden iyi biliyorum ki dağcılardan tutunda sörfçülere kadar birçok insan beğenerek kullandığını ve diğer ürünlere göre çok büyük artılarının olduğunu söylüyorlardı, bunların diğer ürünlere göre en dikkat çekeni kamerasının dönmesi ve damla ekranmı diyolar ne diyolar unuttum bak o kenarları yamultan görüntünün olmaması çok büyük artı, almayı düşünen varsa tavsiye ederim, hatta bendekini 250 tl'ye satabilirim :queen: Kendimi çingene gibi hissettim :) "Amdi oşuna gittiyse satayım sana" :p

Motosikleti
1190 ADV
Sen videodan daha cix çıkmışın bilader :))

Teşekkürler :)

Drift'in son modelleri gerçekten harika ama benim kullandığım model de fiyatına göre güzel. Uzaktan kumandası, dahili ekran ve su geçirmez dış yüzeyi iyi bir fiyat performans değeri çıkarıyor. Dalış için ayrıca kılıfı bulunmakta. Bataryası 30tl.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar