dragstar yakıt tüketimi

herkese merhabalar;
arkadaşlar benim 650 lik classic dragstar en son ölçümüme göre şehiriçi 95 km. de 7 lt. benzin tüketti. bu bana fazla geldi. sizce de öyle değil mi? öyleyse sebebi ne olabilir? fikri olanlar paylaşırsa çok sevinirim.
iyi geceler.

toprağım(boyabatlıyım :) ) Dragstar topicinde bunu dile getirebilirisn. sana yardımcı olabileceklerdir. Dragstarda tüketimin bu civarda olduğunu duymuştum (6-7 lt) Ben şahsen 5,5 lt yakıyorum karışık kullanımda. Bence çift karbüratör ve şaft buna etken olabilir.

Sağlıcakla.

Bende ortlama 4,5 lt tüketim var, filtren temiz mi, balatalar kaçırıyor mu, bujilerin temiz ve yeni mi (ben splitfire platinium öneririm) bunların hepsi etkilidir. Ama tapa gaz 160-170 gitmedikçe ben hiç 7 lt yakmadım :)

Bende ortlama 4,5 lt tüketim var, filtren temiz mi, balatalar kaçırıyor mu, bujilerin temiz ve yeni mi (ben splitfire platinium öneririm) bunların hepsi etkilidir. Ama tapa gaz 160-170 gitmedikçe ben hiç 7 lt yakmadım :)

teşekkür ederim draggy, peki bu bujileri nereden alabilirimy bir de hangi yağı tavsiye edersin?

Bujileri ebaydan aldım, yağ olarak yamalube yarı sentetik öneririm. Bu arada İstanbul Edirne arası 140 ın altına hiç düşmedim 6 lt yaktı, basıyorsan yakıyor, 110 u geçmezsen çok daha iyi verim sağlıyor.

Ben şehir içi 5lt. yakıyorum. Uzun yolda 4lt.nin altına iniyorum. Yalnız şunu söyleyeyim çoğu insana gına getirecek derecede efendi (efendi = sakin = yavaş :)) kullanırım.

Ben şehir içi 5lt. yakıyorum. Uzun yolda 4lt.nin altına iniyorum. Yalnız şunu söyleyeyim çoğu insana gına getirecek derecede efendi (efendi = sakin = yavaş :)) kullanırım.

Sende de hatun yavaşlatma sistemi var mı :mrgreen: Bende var, şehir içi 100 üzerine hayatta izin vermiyor :)

hocam tavsiyem , sibob ayarı , karbüratör temizliği ve ayarı , bujilerin kontrolu ,yağ kontrolü ve yağ filtresi temizliği son olarakta yakıt hortumlarında bir kaçak varmı diye bak.Sorunun %99 cözülür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar