dragstar 650 konusunda yardım

merhaba arkadaşlar
ben dragstar 650 almayı dusunuyorum
1- bu motor hemen satılabılır mı gerci motoru en az 10 yıl kullanmak ıstıyorum
2- yedek parca sorunu var mıdır
3- hava sogutması ve karburatoru ıle ılgılı yorum larınız nelerdır
bana bu konularda yardımcı olursanız cok sevınırdım
bide bana bu motor hakkında her turlu bilginizi veya yorumunuzu ıletırsenız cok sevınırım
simdiden tesekkurler

İkinci el piyasası hızlı olan bir motordur.Yedek parça konusundada hiç sıkıntı çekmezsin.Hava soğutmalı olması bugüne kadar çok tartışıldı ama kullanan biri olarak ne bir sıkıntı yaşadım nede duydum..sürüpte bağlanılacak bir motor.
Yamaha Dragstar XVS 650 başlığına bir bak derim

10 yıl sonra satacagınız motorun pazar durumunu simdidenmi merak ediyorsunuz?:silent:

İkinci el piyasası hızlı olan bir motordur.Yedek parça konusundada hiç sıkıntı çekmezsin.Hava soğutmalı olması bugüne kadar çok tartışıldı ama kullanan biri olarak ne bir sıkıntı yaşadım nede duydum..sürüpte bağlanılacak bir motor.
Yamaha Dragstar XVS 650 başlığına bir bak derim

bence cruiser motor da hava sogutması olması lazım basıt bır sıstem oldugu ıcın ama su sogutma sıstemı ınsanı baya cezbedıyor ben forumlara baktım ve yamaha dragstar xvs 650 forumunu bastan sonuna kadar okudum orda arkadaslar parca yok nerden bulurum dıe sorduklarında hep abay gıbı yabancı sıtelerden alınır dıolar ondan sormustum tr de yokmu parcaları merak ettım
bir de bana dragstar ıle ılgılı tecrubelerınız aktarırsanız cok sevınırım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:03 ----------

10 yıl sonra satacagınız motorun pazar durumunu simdidenmi merak ediyorsunuz?:silent:

hayır arada belkı satmak zorunda kalırım dıe sormustum o soruyu her turlu seye hazırlıklı olmakta fayda war :wiinkk:

Parça bulunur bulunmasına da, 45 günlük süre bekleyebilirsin....

Anlatabileceğim(kötü anlamda) bir tecrübe yok.Çünkü mümkün olduğunca temiz bir makina aldım ve elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum..

Anlatabileceğim(kötü anlamda) bir tecrübe yok.Çünkü mümkün olduğunca temiz bir makina aldım ve elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum..

yolun aşık olsun kazasız belasız sürersın ınsallah
peki hic senı zorlayan bir ozellıgı oldumu yavaslaması (arka fren kampana) agırlıgı (kuru agırlıgı 229 kılo) hava sogutmasının sıkısık trafıkte sıcaklıgı arttırması gıbı seyler

45 gun cok fazla gibi gelıo onun yarısına hazırdım ama 45 gercekten fazla keske shadow gıbı olmaymıs

Parça sorununu neden dert ediyorsun ki, çok ama çok nadir parça ihtiyacı duyar, Bir tane indian veya Bulldog cycle alma ihtimalin olsa parça sorununu mu dert edecektin ki... Motorda başına gelebilecek en riskli arızalar, elektrik donanımı sorunlarıdır, bunun dışında mekanik ksımında kolay kolay arıza çıkarananı görmedim.. Ha benim gibi çok uzun syıllar bu motora bineceğim diyorsan, yedek parça stoklarsın ama normal kullanıcı için gerek yok. Ben abartıyorum neredeyse motoru baştan yapacak parçam var ama bu benim huyum, bir kere beklemek zorunda kaldım okuyucu yüzünden artık beklemem...

Parça sorununu neden dert ediyorsun ki, çok ama çok nadir parça ihtiyacı duyar, Bir tane indian veya Bulldog cycle alma ihtimalin olsa parça sorununu mu dert edecektin ki... Motorda başına gelebilecek en riskli arızalar, elektrik donanımı sorunlarıdır, bunun dışında mekanik ksımında kolay kolay arıza çıkarananı görmedim.. Ha benim gibi çok uzun syıllar bu motora bineceğim diyorsan, yedek parça stoklarsın ama normal kullanıcı için gerek yok. Ben abartıyorum neredeyse motoru baştan yapacak parçam var ama bu benim huyum, bir kere beklemek zorunda kaldım okuyucu yüzünden artık beklemem...

ben bu motoru almayı kafaya acaip taktım ve alıcam sımdıden ogrenıyorum sonra bı sorun cıkınca motorumdan ayrı kalmayayım diye her seye hazırlıklı olmakta fayda goruyorum ama sızın yaptıgınız cok kafama yattı zor bulunan parcalardan 1 yada 2 tane depolamak cok iyi fikirmiş cok saolun

Frenleme konusunda sıkıntı yaşamadım..Mümkün oldukça trafiğe girmiyorum ama mecbur girersemde öyle bahsedildiği gibi altımda kaynayan tencere gibi bi durumda yok

Frenler sağlam o konuda endişen olmasın, ha tabiki bir ss naked frenlemesi bekleme bu motordan sonuçta ön tek disk, arka kampana..

Frenler sağlam o konuda endişen olmasın, ha tabiki bir ss naked frenlemesi bekleme bu motordan sonuçta ön tek disk, arka kampana..

son olarak bu motorların 2. el piyasası hareketlımıdır hemen satılabılır mı bir bilginiz var mı bu konuda

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:52 ----------

bir de butun ınterneti arastırmama ragmen 100 kılometre de kac lt yakıt harcadıgına dair saglıklı bır bılgı edınemedım eger bu konuda yardımcı olursanız

bu motor hemen satılabılır mı gerci motoru en az 10 yıl kullanmak ıstıyorum: Satılır
yedek parca sorunu var mıdır: Diğer motorlardan daha fazla olduğunu sanmam. Ben hiç sıkıntı yaşamadım.
hava sogutması ve karburatoru ıle ılgılı yorum larınız nelerdır: Süper. Elbette tercih meselesi ama bence cruiser dediğin v motor, hava soğutma, karburatörlü olmalıdır zaten.

Yakıt: kullanıma bağlı olarak şehir içi 4.5 - 6 lt./100km, uzun yol 3.5 - 5 lt./100km
Motor hakkında: Kısaca, şiir gibi bir motor...

bu motor hemen satılabılır mı gerci motoru en az 10 yıl kullanmak ıstıyorum: Satılır
yedek parca sorunu var mıdır: Diğer motorlardan daha fazla olduğunu sanmam. Ben hiç sıkıntı yaşamadım.
hava sogutması ve karburatoru ıle ılgılı yorum larınız nelerdır: Süper. Elbette tercih meselesi ama bence cruiser dediğin v motor, hava soğutma, karburatörlü olmalıdır zaten.

Yakıt: kullanıma bağlı olarak şehir içi 4.5 - 6 lt./100km, uzun yol 3.5 - 5 lt./100km
Motor hakkında: Kısaca, şiir gibi bir motor...

yorum ve bılgıler ıcın cok saolun hepsine cevap vermıssınız

egzoz değiştiren var mı performans ve yakıtı nasıl etkiliyor.değişen olduysa ne tür egzoz takıldı.marving egzoz kullanan oldu mu görüntüsü çok hoş oluyor ama egzoz değişiminin motora zararı var mı?

kazasız sürüşler...

Açık egsoz benzin tüketimini artırıyor, Benzin sarfiyatını düşürmek için sağlam buji, temiz filtre, kaçırmayan debriyaj, devirsiz kullanım şart..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar