dragstar 650 hk

arkadaşlar herkese iyi günler foruma denizliden katılıyorum inşallah iyi vakit geçiririz. sorum şöyle :kanuni tiger kullanıyorum.boyum 1,65 kılo 65 dragstar 650 almak istiyorum.birkaç motor baktım biraz cüsseli geldi sizce bu boyutlardaa birisine dragstar yakışırmı.cevaplarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkürler

öncelikle hoşgeldin...crusier ların alçak oturuş pozisyonu sayesinde rahatlıkla kontrol edilebildiğinmi zaten biliyorsundur...(tiger dan dolayı) makina güzel ama naçizane fikrim honda shadow vt 600 alman..neden mi çünkü sıvı soğutmalı ve piyasası daha iyi kazasız sürüşler...

japonlar arasinda hava sogutmali sivi sogutmali olaylarini gecin artik.
koskoca yamaha 1 radyator 2 tane de akiskan borusu koymayi dusunemiyor mu...
yoksa dragstarin su sogutmaya ihtiyac duymayacak kadar bir teknolojisimi var.

japon motosikletleri arasinda madem bu sogutma sistemlerini goz onunde bulunduruyorsunuz o zaman tek tercihiniz suzuki olmali. onlar da su sogutmaya ek olarak yag sogutma da var(dl-650; gsxr-600 vs...)

o zaman tek tercihiniz suzuki olmali. onlar da su sogutmaya ek olarak yag sogutma da var(dl-650; gsxr-600 vs...)

arkadaşım ben sadece naçizane fikrimi yazdım yardımcı olmak adına ayrıca konumuz cruser örnek verdiğin makinalar değil...anlaşılan sen hiç kavurucu sıcakta baba bi trafiğe girmedin.... neyse daha fazla yazıpta ellerimi yormayayım ... konuyu açan arkadaşımdan özür diliyorum tatsızlık için...

arkadaşlar afedersinizde benim sormak istedigim bu motorun üzerinde ben çok küçük dururmuyum tigerden geçiş yapacagım

durmazsın arkadaşım,
cuk oturursun..

gene de bir galeride otur ve dene.
sonuçta kullanacak olan sensin.
önemli olan senin rahatın

ben dragstarla da yaris motoruyla da trafige girdim. inan ki yaris motoru su sogutmali olmasina ragmen daha cok terletiyo, bunaltiyo...

gerci ikimizda farkli konulardan bahsetmeye basladik ama uzun lafin kisasi dragstarin su sogutmali olmamasini bir eksik olarak gormeyiniz. imkaniniz varsa almayi dusundugunuz motorlari test ediniz. hangisini begenirseniz onu alin.

@ yollu20
kucuk durmazsin arkadasim...

japonlar arasinda hava sogutmali sivi sogutmali olaylarini gecin artik.
koskoca yamaha 1 radyator 2 tane de akiskan borusu koymayi dusunemiyor mu...
yoksa dragstarin su sogutmaya ihtiyac duymayacak kadar bir teknolojisimi var.

japon motosikletleri arasinda madem bu sogutma sistemlerini goz onunde bulunduruyorsunuz o zaman tek tercihiniz suzuki olmali. onlar da su sogutmaya ek olarak yag sogutma da var(dl-650; gsxr-600 vs...)

Peki geçelim :pr:

yollu20, arkadasim dragstar'a verecegin parayla al bir shadow 750 keyfine bak. Bu aralar kampanya falan da yapiyorlar. Bir arastir istersen :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben dragstarla da yaris motoruyla da trafige girdim. inan ki yaris motoru su sogutmali olmasina ragmen daha cok terletiyo, bunaltiyo...

gerci ikimizda farkli konulardan bahsetmeye basladik ama uzun lafin kisasi dragstarin su sogutmali olmamasini bir eksik olarak gormeyiniz. imkaniniz varsa almayi dusundugunuz motorlari test ediniz. hangisini begenirseniz onu alin.

@ yollu20
kucuk durmazsin arkadasim...

yaw allah aşkına yaw yapmayın yaw bilgi paylaşacaksanız doğru düzgün paylaşın yada gidin konu dışı v.s. bölümlerine geyik yapın

Arkadaşım sen su soğutma ve hava soğutma hakkındaki tecrübelerini yukarda koyulaştırdığım kısımlarla mı karşılaştırıyorsun? Sen bu kadar insanla dalga mı geçiyorsun?????

Arkadaşlar bende daha önce dragstar kullanmış biri olarak söylüyorum ki, hava soğutmayla ilgili hiçbi sorunu yoktur, istediğiniz kadar trafikte kalın sorun çıkmaz. Nemrut arkadaşım haklıdır bu konuda, hava soğutmalı olması bir eksi değildir. Ayrıca hondaya göre yedek parça fiyatlarının düşük olması gibi bi avantajı da mevcut. Ayrıca benim fikrim olarak dragstar shadowdan çok daha güze bir motordur.

Başlığın konusundan uzaklaştık bi hayli ama bunlarda işe yarar bilgiler sonuçta.

yollu20 boyun ve kilon motor için gayet uygun dert etme , gidip bi denemen bencede en iyisi :cat:

@ ttopchu,
kalkip da `hem dragstar hava sogutmali` denerek bu ozelligi boyle bir motorda(cruiser'da) eksi puanmis gibi gosterenlere verilecek en iyi cevabim bu...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
@ ttopchu,
kalkip da `hem dragstar hava sogutmali` denerek bu ozelligi boyle bir motorda(cruiser'da) eksi puanmis gibi gosterenlere verilecek en iyi cevabim bu...

ya tamam anlarım ama cruiser tarzı bir motorla racing tarzı bir motorun soğutma sistemlerini nasıl karşılaştırabilirz ki???

ana konuya dönmek gerekirse arkadaşım öncelikle bulunduğun yerdeki servisleri karşılaştır sonra mümkünse her motorun (yamaha honda kawasaki suzuki kore malı düşünürsen hyosung) üzerine otur. Ayakların yerde iken motoru bir tart (ileri geri ittir) her motoru önden arkadan sağdan soldan bak hangisi kafana yattıysa onu al.

Benim önerim hyosung (aslında aquilaya sport cruiser denebilir) veya kawakasiyi (türkiye dispiratörü ve servisleri sorunluydu düzelip düzelmediğini bilemiyorum) beğenirsen 2 kez düşünmen.

Ama hiç birinin üzerinde kötü durmazsın. Yani sorduğun sorunun kısaca cevabı hayır kardeşim kötü durmazsın yakışırsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar