dragstar 650 egzos açtırmak

Bu konuyla ilgili çok araştırma yapmıştım,başlıkta açtım,sanayii dolaştım kendim yapayım diye...Bütün tecrübelerimin sonucu= Açtırma....Yurtdışından tanıdığın varsa beğendiğin bir modeli getirt ya da kendin getirt külfetine katlanacaksan,ya da buradan al...
Orjinal egzozları bozma...Sonuçta komprasyon oranı cartı curtunu japon mühendisler ayarlamış...Orjinalide ucuz değil zaten...Dragstar'a uyumlu çok fazla aftermarket tabir edilen,dragstar için yapılmış egzozlar var...Cobra,Vance&Hines,Jardine ilk aklıma gelenler...Biraz araştırırsan dahası da var...Ben V&H taktım ve çok memnunum...Gök gürültüsü gibi tok ve güçlü...Açtıracağın egzozdan zaten böyle ahenkli ses alamazsın...Kısacası tavsiye etmem...

Orjinalini bozarsın, bir süre sonra sıkılırsın sesten yenisini almak zorunda kalırsın ki orjinal dragstar egzozu yeterince pahalıdır diye düşünüyorum.
Qweasdnon'un dediği gibi ikinci bir egzoz alırsın herşeyi dragstara uygun üretilmiş sıkılırsan orjinalini geri takarsın bence en mantıklısı bu.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gürüldeyen bir egsoz yerine carıldayan bişey olacağını düşünüyorum,
daha sonra muayenede ne yapacaksınız?
ya satarken?
yurtdışından getirilen parçalarla bile daha doğru dürüst kendi markası olan ne bir motor ne otomobil yapamamış bir ülke insanı olarak, japon mühendislerin yapıp tüm dünyadada kabul ettirdiklerinin üzerine biz birşeyler yapmaya kalkışıp olanıda bozmayalım derim.

Açtırma, ben orjinaline dönülemeyeceği için sıfır egsoz aldım yine...

teşekkürler ozaman para biriktirip yenisine bakmam daha ii olucak .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar