Dragstar 250 bir haftada iki defa gaz teli kopması

Motosikleti
Lifan V16
Arkadaşlar selamlar, 1 ay kadar önce bir Dragstar 250 aldım ilk vitesli motorum olarak. Motorda bir problem yoktu, eksiklerini gidermek için ustaya götürdüm ama usta da bir eksik göremediğini söyledi, yağını değiştirip gönderdi beni. Ustaya götürdükten iki gün sonra gaz teli koptu, güç bela kopmuş haliyle kilometrelerce yol yaparak ustaya götürdüm motoru ve hallettirdim gaz telini. Bu olay geçen hafta oluyor. Sonrasında 2 gün sorunsuz bindim motora, son 3 gündür ise hiç binmiyordum dedim bugün motorla işe gideyim. Marşı verdim vitesi attım bi ara gaz verdim çok hafif elcik boşa düştü yine. Sebebi nedir, neden kopup duruyor gaz teli bilen varsa aydınlatabilir mi? Yamaha servisinden orjinal kablolu, üzerinde bağlantı noktaları bulunan gaz teli takımı alsam çözülür mü? İyi sürüşler herkese

Motosikleti
D400
Gaz telinin geçtiği hortumu değiştirmiyorsan onu da değiştir.
Motorda ape vs. varsa ya da gidon değiştirdiysen gergin gaz teli de kopmaya neden olabilir.
Gaz kelebeğini de kontrol et; teli zorluyor olabilir fazla sert ise.

Aklıma gelenler bunlar.

Motosikleti
Lifan V16
Gaz telinin geçtiği hortumu değiştirmiyorsan onu da değiştir.
Motorda ape vs. varsa ya da gidon değiştirdiysen gergin gaz teli de kopmaya neden olabilir.
Gaz kelebeğini de kontrol et; teli zorluyor olabilir fazla sert ise.

Aklıma gelenler bunlar.
Yarın ustama götürünce bunları da kontrol ettiricem o zaman, teşekkür ederim tavsiyeler için.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sadece teli değil kablosuyla takım olarak al...
Kablonun içinde kırılma varsa çelik sürtünmeden teli keser...
Aslında hissedersin.. Gaz verdiğinde gariplik varmı ? Mekanık olarak ?.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar