Dragstar 1100 Yada Suzuki Int 800

Öncelikle herkese merhaba.

Dragstar 1100 classic ve suzuki İntruder 800 arasında bir türlü karar veremedim. 1100; şaftsız ve su soğutmasız. 800; şaftlı ve su soğutmalı. Uzun yol düşünüldüğünde 800 daha cazip geliyor. Ama heybetli olması açısından 1100 daha gözterişli. Şimdi beni bu karmaşalıktan çıkartacak değerli yorumlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ediyorum..

Saygılar.

ismail yılmaz

Ben suzuki bunlara ek olarak enjeksiyonlu diye biliyorum. Ben olsam suzuki'yi alirdim. :cat: Yine de karar senin.

Not: Yeni Honda Shadow 750'lere de (C4'den sonrasi) bir bak istersen. Onlar da saftli. :cat:

Suzuki hem su soğutmalı-hem enjeksiyonlu ayrıca görüntü olarak 1100'den daha iri?

kesinlikle suzuki. 1100 cc nin çıkartacağı ısıyı düşün. yaz günü şehir içi trafiğinde sorun yaşama ihtimali var. 650 dragstar nitekim yaşıyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
saft + su sogutmasi kazanir. daha baska birsey demiyorum :)

yanlışınız var dragstar 1100 şaftlıdır.
hangisi hoşunuza giderse onu alın.

su sogutmalı değilmiş felan sorun olurmuş, geçin bunları. o zaman harley'e binenler salak olmalı. harley'ler de su sogutmalı degil (V-Rod hariç)
ayrıca koskoca yamaha bir radyatör koymaktan aciz mi...

bana kalırsa da her tarafı klasik olan bir motorda radyatör görüntü olarak çok çirkin duruyor. ben klasik motorlarda görüntüye bakan bir insanım. özelligine pek bakmam. özelligine baksaydım enjeksiyonlu suzuki alırdım.

Su soğutmalı ve enjeksiyonlu olması , ayrıca senin dediğinin aksine bence Dragstardan kat kat gösterişli sport özellikler taşıması , km göstergesinin ve ikaz lambalarının sadeliği , dizaynı bakımından intruder derim... yalnız biraz ağır , 249 kilo.

Suzuki teknoloji olarak Yamaha'dan çok üstün. Tavsiyem Suzuki almanız yönündedir.

görüntüsüne bakarım demişsin bence suzuki daha cekici bir motor gerce zevkler ve renkler tartışılmaz ama ben alsam suzukiyi alırdım

teşekkür ederim dostlar. gelen feedbacklere bakılığında suzuki VL 800 intruder dragstar 1100den bir adım önde.Ne diyelim hayırlısı olsun. kazasız belasız sürüşler dilerim.
saygılar

Arkadaşım, ne oldu da Suzuki'den vazgeçip Yamaha aldınız? Son mesajınızda intruder önde demişsin de.

Çok merak ettim doğrusu...

kesinlikle yamaha dragstar !evet belki su sogutmali degil ama zaten dragstar da uzun yola performansi icin dusunulmemis bir motor ! yamaha dragstar yol tutusu ve bakim acisindan en sorunsuz olani bence ! ben hem dragstar hemde suzuki kullandim ama dragstardan vazgecemiyorum !

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar