dövme yardım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba arkadaşlar dün koluma bir dövme yaptırdım ama dövmecinin söylediği sözler beni pek tatmin etmedi.. yaptıran yada nasıl bir yol izlemem ne kadar süre ne yapmam gerektiğini bilen varmı?? şimdiden cevaplayan kişilere çok teşekkür ederim:rendeer::rendeer:

ben 1 hafta boyunca bepanten plus krem surdum gunde 3 kere ve 3 gun dus almadim .

aynen alperin dediği gibi,
ayrıca güneşten her dem koruyacaksın.
1 ay kadar banyoda üzerine banyo süngeri ya da benzeri birşey sürmeyeceksin.

dövmeyi yaptırdığın yer kaliteliyse, boyası vs. pek sorun olmaz.
banyo yaparken, şampuan , sabun vs gelmemesi için banyoya girmeden önce üzerine vazelin sürmen yeterli, sarmana falan gerek yok.banyodan çıktıktan sonra vazelini bi peçeteyle falan sil, çünkü vazelin hava almasını engeller.
ayrıca yeni yapılan dövmenin sarılmasına gerek yok, havayla teması daha kısa sürede iyileşmesini sağlar.
bir süre bepanten plus kullan.
bi süre boya atıor zaten. iyi bi dönemde yaptırmışsn, yaza kadar tam iyileşir, şuan güneşin çok fazla rahatsız edeceği bir durumda yok.

hayırlı olsun güle güle kullan.
http://www.motosiklet.net/forum/hobiler/73864-[mt-tattoo]-dovme-severler-grubu.html
bide buraya foto çekip koyarsan seviniriz. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar çok yardımcı oldunuz:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:46 ----------

arkadaşlar bide aklıma takılmışken sorıyım uzun kollu birşey giydiğimde bi zararı olmaz dimi dövmeye kıyafetin sürtme etkisiyle:silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:46 ----------

arkadaşlar bide aklıma takılmışken sorıyım uzun kollu birşey giydiğimde bi zararı olmaz dimi dövmeye kıyafetin sürtme etkisiyle:silent:

Hayır pek bir zararı olmaz . Sen yeter ki o oluşacak kabukları elinde kaldırmaya çalışma. Bırak kendisi atsın.:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı

çok fazla sürtecek bişeyler giymeni tavsiye etmem, kabukların kalkmasına neden olabilir, o da kendin yolmanla aynı etkiyi yapar :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
çok fazla sürtecek bişeyler giymeni tavsiye etmem, kabukların kalkmasına neden olabilir, o da kendin yolmanla aynı etkiyi yapar :wiinkk:

yalnız şuan hiç kabuk bağlamadı nerdeyse 24 saat olucak olmasına rağmen hiç kanamadı bile:silent:

Son düzenleme:
yalnız şuan hiç kabuk bağlamadı nerdeyse 24 saat olucak olmasına rağmen hiç kanamadı bile:silent:

kanaması mı gerekiyor :silent:
sonradan kanamazki zaten, kanarsa dövmenin yapılış anında birazcık kanarsa kanar.
ayrıca kabuk iyileşmeye başlayınca olur, yani bikaç gün sonra. bepanteni devalı sürersen çok fazla kabuk da olmaz ayrıca, zaten bepanten sürmenin mantığıda o :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
kanaması mı gerekiyor :silent:
sonradan kanamazki zaten, kanarsa dövmenin yapılış anında birazcık kanarsa kanar.
ayrıca kabuk iyileşmeye başlayınca olur, yani bikaç gün sonra. bepanteni devalı sürersen çok fazla kabuk da olmaz ayrıca, zaten bepanten sürmenin mantığıda o :wiinkk:

teşekkür ederim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar