- Konu Yazar
Arkadaşlar dövizin durumu malum . Sokakta konuşulanlara göre hükümet bilerek müdahale etmiyor . Cari açık daha az gözüküyormuş ki ihracatımızın yarısının hayali olması işin şeyini çıkardı . En kötü ihtimalle mart ayına kadar artacağı söyleniyor . Hatta doların 2.5'e yaklaşması euronun 3.5'e yaklaşmasından bahsediyor insanlar . Bana bu rakamlar fazla geliyor ama bunu söyleyen kişi euro 2.40 iken yılsonu 3 lira olacak demişti dolar 2.20'yi görecek demişti . Dediğim gibi bunlar duyduklarım yoksa bu konu da bilgili biri değilim . Ama şuan ki durumdan daha iyi olmayacak bence 3 ay içinde . E bu olay piyasadaki her şeye yansıyacak insanların alım gücü zayıflayacak . Bence motor almayı düşünenler hatta bir tek motor değil oyun konsolu v.b. şeyleri almayı düşünenler bu olaylar fiyatlara yansımadan alsınlar .
Sizlerin fikirleri nedir ? Sizce abartıyorlar mı yoksa haklılar mı ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:22 ----------
3 ay içinde 3.5 olacak anlamında demedim önümüzdeki yılın sonunda öyle olacak demek istedim . Bu arada bu rakam bana gerçekten fazla geliyor . Ama bu sene motor fiyatları her türlü baya artacak . Dolar 1.70-80lerdeydi sanırım motorlar piyasaya çıktığında 2 lira garanti . Euro desen 2.30-40lardaydı 2.80 kesin . Ben cbr-250'ye 1.5-2 bin zam bekliyorum
Sizlerin fikirleri nedir ? Sizce abartıyorlar mı yoksa haklılar mı ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:22 ----------
3 ay içinde 3.5 olacak anlamında demedim önümüzdeki yılın sonunda öyle olacak demek istedim . Bu arada bu rakam bana gerçekten fazla geliyor . Ama bu sene motor fiyatları her türlü baya artacak . Dolar 1.70-80lerdeydi sanırım motorlar piyasaya çıktığında 2 lira garanti . Euro desen 2.30-40lardaydı 2.80 kesin . Ben cbr-250'ye 1.5-2 bin zam bekliyorum