Dosya ve sertifika ücreti diye bişey varmı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar kuzenim geçen pazar direksiyon sınavına girdi kursu mesaj atmış; "sınavı geçtiniz dosya ve sertifika ücreti 50 tl ödeyerek dosyanızı alabilirsiniz" diye. Ben böyle bir tutar ödememiştim? Bilgisi olan varmı?

Arkadaşlar kuzenim geçen pazar direksiyon sınavına girdi kursu mesaj atmış; "sınavı geçtiniz dosya ve sertifika ücreti 50 tl ödeyerek dosyanızı alabilirsiniz" diye. Ben böyle bir tutar ödememiştim? Bilgisi olan varmı?

Böyle bir ücret yok, en başta ücrette anlaşırken böyle bir para talep ettilerse yapacak bir şey yok ama sonradan çıktıysa bu sakın vermeyin, milli eğitim bakanlığına şikayet edeceğinizi söyleyin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Böyle bir ücret yok, en başta ücrette anlaşırken böyle bir para talep ettilerse yapacak bir şey yok ama sonradan çıktıysa bu sakın vermeyin, milli eğitim bakanlığına şikayet edeceğinizi söyleyin.

Aradık şimdi şikayet etmek isterseniz numara şu diye numara veriyor, ne günlere kaldık ya.

Aradık şimdi şikayet etmek isterseniz numara şu diye numara veriyor, ne günlere kaldık ya.

sertifikaya ücret alamazlar onu vermek zorunalar zaten ama trafik dosyası ücrete tabi olabilir bulundugunuz ilçenin söförler odasına giderek kendiniz çok daha uyguna alabilirsiniz

Benden de 15 lira dosya ücreti istediler. Keyfi gibi duruyor miktar tutarsızlığını göz önünde bulundurunca. Belki de il/ilçeyle ilgilidir fark.

Kurstan sana evraklari versin zaten o dosya soforler odasinda 8 tl falan kendilerince ucret cikariyor serefsizler

Beyler böyle bir ücret yok. Ödemeyin. Bende bugün alacağım sertfikayı öyle bir ücret talep etmediler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ortalığı birbirine katıp beş kuruş vermeden aldım. Şerefsiz adamlar.

Benim kurs benden zorla 30 TL aldı.O dosya şoförler odasında 2 TL diyince de biz o dosyaların vergisini veriyoruz falan dedi.Ellem etti gullem etti aldı yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar