Dosya Hazir Ehliyeti araliktami yoksa ocaktami alayim

ocakta ehliyetler çipli olacakmis.. ben sinavlari gecip dosyayi aldim ehliyeti almaya hak kazandim yarinda alabilirim .. kart parasini verirsem..

ama degisecekmis ocakta gene para isterlermi çipliler için kararsizim ne yapmaliyim?

benim hem b hem a2 dosyayı hazır, ocak tan sonra alıcam bende. tekrar dan bir kart ücreti ödememek için..

Harçlara ve diğer ücretlere zam geliyor. 15 lira ehliyet yenileme ücretinden kaçıp diğer harçlardan dolayı 100 tl zarar etmek de var. Bence bir kez daha düşünün.

ehliyeti olmayan ehliyet nasıl yenileyebiliyor ? bunu bi açıkla ..

BEN DIYORUMKI EHLIYETIMI GIDER ALIRIM YARIN. OCAK AYINDADA YENILERIM 15 LIRA FARKI VERIRIM . HAYIR ANLAMIYORUM LAF OLSUN DIYEMI YAZIYOSUN?

ABİ YETER FORUMDAN ÇOCUKLAR UZAKLAŞTIRILSIN

ehliyeti olmayan ehliyet nasıl yenileyebiliyor ? bunu bi açıkla ..

BEN DIYORUMKI EHLIYETIMI GIDER ALIRIM YARIN. OCAK AYINDADA YENILERIM 15 LIRA FARKI VERIRIM . HAYIR ANLAMIYORUM LAF OLSUN DIYEMI YAZIYOSUN?

ABİ YETER FORUMDAN ÇOCUKLAR UZAKLAŞTIRILSIN

e ver o zaman ne kalabalık ediyosun burayı ;) yani mantıklı düşün biraz, ehliyetini değiştirenden de o çip parası alınacak, ilk defa ehliyet alandan da o çip alınacak. yani beklemene gerek yok al diyoruz işte.

hocam yenileme ücreti 15 lira oldugunu bilmiyordum sıfırdan gene kart parası 107 lira isteniyor diye biliyordum o yüzden tereddütte kaldım. sağolsun metin bey konuyu aydınlattı. :)

sadece 15 lira ile kurtulamıyoruz arkadaşlar. Şuan kestirirseniz 5 yıl içinde yenileme hakkınızda olabilir haberiniz olsun. Direk 2016ya girince yenilemek zorunda değiliz.

Bir duyumuma göre elinde dosyan olsa dahi 01.01.2016da çıkardığın zaman stajyer pozisyonuna düşebilirsin bence bir an önce yıl bitmeden çıkarman senin yararına olacağını düşünüyorum.

ocakta ehliyetler çipli olacakmis.. ben sinavlari gecip dosyayi aldim ehliyeti almaya hak kazandim yarinda alabilirim .. kart parasini verirsem..

ama degisecekmis ocakta gene para isterlermi çipliler için kararsizim ne yapmaliyim?

Bekleme derim. Eğer çıkartma şansın var ise yarın git çıkart. Çünkü çıkartmadığın ehliyetin 01.01.2016'dan sonra stajyer olarak geçicek. Stajyere kalmak istemiyorsan çıkartmak zorundasın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar