- Konu Yazar
Ya beyler noluyor size anlamıyorum...nedir derdiniz...paşa paşa gidin yolunuzda dimi...desemde bir dangalak mutlak sizi buluyor onu çook iyi bilirim...
ale:
Kendisine çok geçmiş olsun diyorum...2 ay kadar ayağa kalkamayacak...fuara tekerlekli sandalye ile gelecek ama...bunada şükür...
ale:
kendi yazısıyla kaza hikayesi...
ilk imza HULK abiden...:queen:
Kendisine çok geçmiş olsun diyorum...2 ay kadar ayağa kalkamayacak...fuara tekerlekli sandalye ile gelecek ama...bunada şükür...
kendi yazısıyla kaza hikayesi...
retox70' Alıntı:Motosiklet kullanırken sürekli robocop gibi full donanımlı kullanırdım)Geçen 7 Mart gecesi Halı saha maçım vardı Kız arkadaşım ve onun arkadaşları ile beraber gidelim dedik.Bir baktım ekstra misafir de gelmiş araba dolmuş dedim kızlar ben sizi sıkıştırmayayım.ve gittim acele ile montumu ve kaskımı aldım.
Kızlar arkada ben önde sahaya doğru yola çıktık.Bostancı köprüsünün altından henüz geçip yanyolda 50 metre gitmişken yaklaşık 20-30 km ile ışıklardan ters yöne giren bir arabaya çarptım.Çarpma sonucu kaputun üzerinden uçtum.ama bu sırada dizimi motosiklette bi yere çarptım.yere düştüğüm yerde kafamın yarım metre ötesinde kaldırım vardı.
biraz daha hızlı olsam kafamı tam kaldırımın keskin yerine vuracaktım kask falan para etmezdi ozaman.neyse ayağa kalktım ve dizimden çıtırtılar gelince kendimi yolun güvenli bir yerinde yere bıraktım.neyse başım kız arkadaşımın dizlerinde ambulansı sadece 10 dakika bekledik,hastahaneye gittik.
Hastahanede diz kapağımda parçalı açık kırık olduğunu öğrendim diz kapağımın bir parçası dışarı çıkmıştı(aslında bunu kız arkadaşların fenalaşmasından anlamalıydım)..Ertesi gün operasyon geçirdim ve dizim aşağıdaki gibi bir şekil aldı.
Şimdi yaklaşık 2 ay yürüyemeyeceğim ve sonra fizik tedavi.sadece 3 dakika bekleyip dizliklerimi taksaydım şimdi sağlıklıydım
taksaydım şimdi sağlıklıydım.Kazaya neden olan adamla ilgili birşey yazmıyorum onunla avukat arkadaşlarım ilginecek itiraf etmeliyim çok yardımcı oldu kaza sonrası.ama üzerinde kanuni ve vicdanı sorumluk var,kaza yaptığım için suç bende kaza olabilecek yerde bulunmayacaktım.suçluyum dziliğimi takmadım oysa sürekli takardım.neyse bunları yatakta yatıp düşünecek bolca vaktim var.
![]()
![]()
![]()
ilk imza HULK abiden...:queen: