Dostum RETOX70 de Kaza Kervanına Katıldı..

Ya beyler noluyor size anlamıyorum...nedir derdiniz...paşa paşa gidin yolunuzda dimi...desemde bir dangalak mutlak sizi buluyor onu çook iyi bilirim...:pale:
Kendisine çok geçmiş olsun diyorum...2 ay kadar ayağa kalkamayacak...fuara tekerlekli sandalye ile gelecek ama...bunada şükür...:pale:

kendi yazısıyla kaza hikayesi...

retox70' Alıntı:
Motosiklet kullanırken sürekli robocop gibi full donanımlı kullanırdım:))Geçen 7 Mart gecesi Halı saha maçım vardı Kız arkadaşım ve onun arkadaşları ile beraber gidelim dedik.Bir baktım ekstra misafir de gelmiş araba dolmuş dedim kızlar ben sizi sıkıştırmayayım.ve gittim acele ile montumu ve kaskımı aldım.

Kızlar arkada ben önde sahaya doğru yola çıktık.Bostancı köprüsünün altından henüz geçip yanyolda 50 metre gitmişken yaklaşık 20-30 km ile ışıklardan ters yöne giren bir arabaya çarptım.Çarpma sonucu kaputun üzerinden uçtum.ama bu sırada dizimi motosiklette bi yere çarptım.yere düştüğüm yerde kafamın yarım metre ötesinde kaldırım vardı.

biraz daha hızlı olsam kafamı tam kaldırımın keskin yerine vuracaktım kask falan para etmezdi ozaman.neyse ayağa kalktım ve dizimden çıtırtılar gelince kendimi yolun güvenli bir yerinde yere bıraktım.neyse başım kız arkadaşımın dizlerinde ambulansı sadece 10 dakika bekledik,hastahaneye gittik.

Hastahanede diz kapağımda parçalı açık kırık olduğunu öğrendim diz kapağımın bir parçası dışarı çıkmıştı(aslında bunu kız arkadaşların fenalaşmasından anlamalıydım :) )..Ertesi gün operasyon geçirdim ve dizim aşağıdaki gibi bir şekil aldı.

Şimdi yaklaşık 2 ay yürüyemeyeceğim ve sonra fizik tedavi.sadece 3 dakika bekleyip dizliklerimi taksaydım şimdi sağlıklıydım

taksaydım şimdi sağlıklıydım.Kazaya neden olan adamla ilgili birşey yazmıyorum onunla avukat arkadaşlarım ilginecek itiraf etmeliyim çok yardımcı oldu kaza sonrası.ama üzerinde kanuni ve vicdanı sorumluk var,kaza yaptığım için suç bende kaza olabilecek yerde bulunmayacaktım.suçluyum dziliğimi takmadım oysa sürekli takardım.neyse bunları yatakta yatıp düşünecek bolca vaktim var.

G_r_nt_012.jpg

G_r_nt_011.jpg

G_r_nt_010.jpg

ilk imza HULK abiden...:queen:

IMG00180-1.jpg

ddh

çok geçmiş olsun arkadaşım ayrıca mete han abi sanada çok katılıyorum sen ne kadar dikkatli olursa ol dengesizin biri gelip bulur

asm

Geçmiş olsun yav. Allah korumuş fenasından.

Ters yönden giren bir sorumsuzun yüzünden olmuş galiba bu kaza ya neyseki bununla atlatılmış.

geçmiş olsun abi inşallah en kısa zamanda kendini toparlarsın Allah acil şifalar versin

Evet arkadaşlar hepimizin başına gelebilecek bir olay, biz ne kadar dikkat etsek de illa ki akacak kan, damarda durmuyor. Sevgili Volkan'ı ziyarete gittiğimde çok iyi gördüm. En azından morali yerindeydi. İnşallah tahminlerden daha kısa bir sürede ayağa kalkacak... Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum... Her zaman azami dikkat! Tekrar geçmiş olsun...

Geçmiş olsun ... Umud edilirki hiç bir arıza kalmadan iyileşirsin....

:rendeer:Çok geçmiş olsun...
Söylediklerinde de haklılık payı o kadar çok ki...
Fuarda görüşmek üzere...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun Allah bi kez daha kaza bela vermesin inşallah...

acil şifalar daha beteride olabilirdi allah beterlerinden sakınsın

Dostum,
Çok büyük geçmiş olsun. İnşallah her şey eskisi gibi olur ve dizinde bir şey kalmaz. Sağlıcakla kal.

şükür beteri olmamış ALLAH acil şifalar versin bidaha göstermesin

Dostum geçmiş olsun:rendeer:dün ayni olayı yaşamış biri olarak sağ dizimin üzerinde sürüklenmem sonucu dizlikteki metallerin ne kadar aşındığını gördüm:pale:ve en kısa zamanda fotografını koyacağım ,üzgünüm benim kadar şanslı olmamışsın dilerim son şanssızlığın olur
Lütfen ama lütfen üşenmeyelim

Dostum geçmiş olsun:rendeer:dün ayni olayı yaşamış biri olarak sağ dizimin üzerinde sürüklenmem sonucu dizlikteki metallerin ne kadar aşındığını gördüm:pale:ve en kısa zamanda fotografını koyacağım ,üzgünüm benim kadar şanslı olmamışsın dilerim son şanssızlığın olur
Lütfen ama lütfen üşenmeyelim

oouuuuu sanada geçmiş olsun kardeşim şükür ki ucuz atlatmışsın ALLAH kaza bela vermesin AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

yine bu kadarıyla gelmiş geçmiş olsun, bi daha ugramasın boyle bi olay kapına demekten başka care yok.

Bu siteye uye olalı anca bi kac hafta oluyo ama bu kacıncı kaza haberi ben saymadım...

of çok kötü, geçmiş olsun.. :pale: allahtan acil şifalar dilerim biran önce iyileşmesi temenlisiyle :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar