Dostlar Sonunda Gt-250 Hyosung Aldim.

Merhaba bütün dostlar.Yaklaşık bir senedir yaptığım araştırmalar,katıldığım forumlar ve gezilerim sonunda bugün 12/05/2006 tarihinde HYOSUNG GT-250
model naked tarzı bir motosiklet aldım.Başlangıç ve sizlerle tanışmak,motor sevdamın sayesinde yeni ve nezih bir gruba üye olmak için umarım beni ve sarı oğlanı aranıza kabul edersiniz.Motorumu 17/05/2006 tarihinde teslim alabileceğim söylendi.Ehliyet direksiyon sınavımda 20/05/2006 tarihinde.Bekle beni HAZİRAN geliyorum.
Sevgiyle kalın.:) :) :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kullan..

hayırlı olsun ilk izlenimleri ve fotoları bekliyoruz. kazasız sürüşler :rendeer:

Moderatör (forrap)
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı olsun.

Cratonunda söylediği gibi, başlığımıza bekleriz.

evet hyosung kullananların sayısı gittikçe artıyor :p sayı artsın ki hizmet ağıda gelişsin.

güle güle kullan kazası ve belasızzz...koruyucu eşyaların olmadan da binme motoraaa...:rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
hayırlı olsun

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

İzmirde hyosungları bu forumda (comet) üçledik Basmaneden sevgiler aramıza hoşgeldin Hyosung Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığına bekleriz hayırlısı olsun kazasız belasız...

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Sevgili bikehoper;Motosikletin hayırlı olsun.Allah,kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar