"...dost dediğin..."

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sağolasın hasanım. benzinci aramaktan vakit bulursam birşeyler yazıyorum işte. En son hangimiz bir bakkaldan leblebi tozu aldık.

haklısın ben de herkes gibi alışverişimi marketten yapsam da, köşedeki yusuf amcanın dükkanından mutlaka hergün birşeyler almaya giderim, ekmek, şeker, tuz vs gibi küçük ihtiyaçları mutlaka yusuf amcadan alırım, marketteki kasiyerin soğuk ve metalik 'buyrun efendim' ve kredi kartını iade ederken aynı tondaki 'teşekkür ederim efendim'inden çok daha sıcaktır yusuf abinin 'nerdesin hemşehrim görünmez oldun'u, ayrıca yedek anahtırını kabul eder yusuf amca, güvenebilirsin ona ona en yakın arkadaşına güvenmediğin kadar. çünkü hala müşteri velinimettir onun için

haklısın ben de herkes gibi alışverişimi marketten yapsam da, köşedeki yusuf amcanın dükkanından mutlaka hergün birşeyler almaya giderim, ekmek, şeker, tuz vs gibi küçük ihtiyaçları mutlaka yusuf amcadan alırım, marketteki kasiyerin soğuk ve metalik 'buyrun efendim' ve kredi kartını iade ederken aynı tondaki 'teşekkür ederim efendim'inden çok daha sıcaktır yusuf abinin 'nerdesin hemşehrim görünmez oldun'u, ayrıca yedek anahtırını kabul eder yusuf amca, güvenebilirsin ona ona en yakın arkadaşına güvenmediğin kadar. çünkü hala müşteri velinimettir onun için

Ben alışverişi kendim yapmam. Ama eşimden rica ettim, bakkalda bulunan herşeyi bakkaldan alıyoruz.

Tabii bizim ordaki bakkalın durumu o kadar fena değil ama, eğer orayı kapatırsa biz de "bakkalsız" kalırız !

@akalteke

Ben de herkes gibi beğendim bu hikayeyi ama herkesten farklı olarak eleştiri yapacağım. :cherry:

Konuşmaların yanyana ve işaretsiz olması, anlamayı güçleştiriyor. Okurken biraz da kafam dağınıktı, 2 kere okumak zorunda kaldım.

ellerine sağlık paylaşımın için teşekkürler
böyle dostlar halen var iyikide varlar tecrübe ile sabittir

Hayat gayet aksi bir eşek,bizlerde arkasından güle oynaya tepilmeyi bekleyen çocuklarız.Dostta hem hayata hazır hem seni tutmaya hazır!Hay eline sağlık Tamer Abicim.

abim yine döktürmüşsün.her zamanki gibi bende sıkılmadan okudum hepsini.. Eline koluna yüreğine sağlık.. Sen de birgün Farkedileceksin abicim.Buna ben bütün kalbimle inanıyorum :):)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Her zamaki gibi bir akalteke klasiği, ellerine sağlık...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar