Dört kafadar

tekerinize sağlık arkadaşlar siz süpermen gibi enerji dolusunuz her hafta helal olsun size..

Çok güzel yerler çok güzel fotolar gitmiş gibi oldum :D elinize sağlık yolunuz açık olsun ;)

..TEŞEKKÜRLER,Hepimizin yolu açık olsun :) ..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:11 ----------

Son 3 gezinizi takip ediyorum. Gerçekten Cross kelimesinin hakkını yerine getiriyorsunuz. Paylaşımlarınız için teşekkürler. Ayrıca düzeltmek istediğim bir husus var. Görmüş olduğunuz kayalardaki yapıları eski insanların yaptığını sanarak yanılıyorsunuz. Kayalar oluşum aşamalarında; türlerine ve jeolojik ortamlarına göre çeşitli şekilde yapılar gösterirler. Burada göstermiş olduğunuz, tabakalanmalı yapı diye bilinir. Sadece genel bilgi olması için aktarmış bulunuyorum. Tekrar Teşekkürler...

..ÇOK Teşekkür ediyorum.Verdiğiniz bilgi için sağolun.Ancak fotoda görünenden farklı olarak öyle yapılaşma var ki,merdiven şeklinde olanlar,hayvan,insan figürlerine çok benzeyen yapılar.Bu durum bize bunların insan yapısı olduğunu düşündürüyor..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:15 ----------

motorunuza kuvvet arkadaşlar milletin borularına dikkat kırılmasın.:rendeer:

.. :) Aman abim tam senlik bir ileti,nasılda dikkatli birisin.ÇOk haklısın.Asla birilerine zarar vermek istemeyiz.Dikkatlice geçiyoruz sorun yok :) TEŞEKKÜRLER..
NE oldu sana rapor atmaz oldun.Bizi mahrum bırakma senin güzel paylaşımlarından :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:18 ----------

tekerinize sağlık arkadaşlar siz süpermen gibi enerji dolusunuz her hafta helal olsun size..

VEDAT abim sağolasın,sorma bu hafta bana nazar deydi, gripten çıkamadım gazlamaya :(

Aga Bozaniç zati köyüm gezdiğiniz yerleri de çok iyi biliyorum en başta havası dinlendiriyor insanı e tabi o havada bir de mangal yapmışsınız özendim valla emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler.:mrgreen:

.. :) Aman abim tam senlik bir ileti,nasılda dikkatli birisin.ÇOk haklısın.Asla birilerine zarar vermek istemeyiz.Dikkatlice geçiyoruz sorun yok :) TEŞEKKÜRLER..
NE oldu sana rapor atmaz oldun.Bizi mahrum bırakma senin güzel paylaşımlarından :)

haklısın gardaş inan fotolar elimde şişti zamanım yok yüklemeye yaşlandık artık idare et.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar