Dört boş günüm ve hanımdan iznim var, nereye gitsem?

eee noldu şimdi. verildimi karar. merakla bekliyoruz yani. gerçi yanlış anlamadıysam antalyadan adana taraflarına doğru olma ihtimali yüksek görünüyor. bencede iyi seçim olur. bu mevsimde harikadır oraları.
yalnız akdeniz sahillerinde yerli ve yabancı turist yani oraların yabancısı olan sürücülere dikkat.
bolşans.

Ben karadeniz turu kıyıdan kıyıdan artvine kadar biderdim yada urfa, antep, nemrute falan cıkardım. Kararını bekliyorum karardan sonrada Resimlerini en kısa zamanda :D

adanaya gelirsen Kadirliye de bekleriz,doga ve tarih seyredersin buradan kahramanmaraş,gaziantep urfa yapar dönersizin.

Evet sevgili arkadaşlar. Ege kıyılarından Antalya'ya, oradan yine Akdeniz kıyısı boyunca Mersin'e gittim. Mersin'den Konya üzerinden İzmir'e döndüm. Birkaç saat önce geldim. Şimdi fotoğrafları yükleyip, güzel bir gezi yazısı hazırlamak lazım. Biraz dinleneyim de... Kolay değil 3 günde 2100 km yaptım...

Evet sevgili arkadaşlar. Ege kıyılarından Antalya'ya, oradan yine Akdeniz kıyısı boyunca Mersin'e gittim. Mersin'den Konya üzerinden İzmir'e döndüm. Birkaç saat önce geldim. Şimdi fotoğrafları yükleyip, güzel bir gezi yazısı hazırlamak lazım. Biraz dinleneyim de... Kolay değil 3 günde 2100 km yaptım...

ohhh içine sinsin Berkant abim maşallah sağsağlim geldin.. gezi fotolarınıda mutlaka bekliyorum :rendeer:

hoşgeldin :rendeer:

valla fotoları bekliyodum :) guzergahta sanki deişiklik olmus biraz ama benim aile memleketi konyayı görmüşsün motor için çok gusel yolları vardır :)

Resimler için beklemedeyim, ama malesef bugun pazar ve uyumadan gezemem öğlene kadar uyku sonra dağ yolu :). bi konuda benmi açsam bursa dağ yolu yaz manzaraları diye :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
rigel abi yas 24 lunaparkmı kaldı..

lotodan para cıksada motorumun yanına bi motor daha alsam..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar