dört baklava tepsisinden yan çanta

arkadaşlar ara ara uzun yol yapmaya hevesli biri olarak geçenlerde CNR de gittiğim motosiklet fuarında aklıma ilginç bir fikir geldi ve kendime metal ama fazla ağır olmayan bir yan çanta yapmaya karar verdim... beğenize sunuyorum yapmayı düşünen arkadaşlara detaylı bilgi verebilirim maliyet an itibariyle 200 tl gibi bir rakam...bu arada imageshack tan foto yükleyemedim başka bir yolu varmı bilen varsa yazarsa fotoğrafta paylaşırım

teşekkürler cico06
Wk0A62.jpg
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
güzel ama çantalar geniş olmuş,bağlantı ayaklarıyla iki tarafada takıldığında çok dışarda olacak,honda integra nın orijinal yan çantalarının genişliğinde olmalıydı
daha doğrusu genişlik yarısı olmalıydı

Sti

Hafif,islevsel ve el emegi olmasi cok buyuk ozellik,ellerinize saglik.

teşekkürler ...genişlik 21 cm, boy 30 cm, uzunluk 40 cm

Hocam elinize saglik cok guzel olmus.. Baglanti vidalarini ve kapak yapimi hakkinda brz bilgilendirirmisiniz nasil yaptiniz?

Guzel olmus eline saglik... yanliz tepsiler baklavayla dolu olmaliydi. Ozaman daha tatli bir proje olurdu :)

Cok guzel olmus ellerinize saglik. Nasil yaptiginizi detayli bi sekilde anlatirsaniz cok memnun olurum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Etiketi bari çıkaraydın

çok güzel olmuş, elinize sağlık. kaskla bir fotoğrafını çekseydiniz keşke boyutunu daha iyi anlayabilirdik.

Ya bu eğitim sistemimize lanet olsun! Böyle bir şeyi hayal etmek bile başlı başına yetenek göstergesi.Heleki düşünceyi icraate döküyorsa o dahilik...Bu adam yeteneğine uygun bir eğitim alabilseydi şu an nerelerde olurdu kimbilir! Ülkemize ne faydalar sağlardı...Mükemmel ötesi olmuş.Elleriniz dert görmesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar