arkadaşlar en sonunda iş yoğunluğumu üzerimden attım, bu yaza bir motorla girmek istiyorum, tarzımı chopper olarak seçtim, motoru zorlamadan şehirlerarası ortalama 100-120 km/h civarı süratle hafta sonu gezmek istiyorum, ayrıca rahat olsun diye otomatik istiyorum, bu sebepğten tek seçenek dorado poseidon ya da corvus gibi görüyorum, gönlüm posidondan yanadır, sizler bu motoru uzun zamandır kullanıyorsunuz, en güncel yorumlarınızı bir kere daha benim için yazarsanız çok sevinirim, çünkü 1 sene önce motor yeniyken ki fikirlerinizle şu an ki fikirleriniz farklı olabilir
- bu markanın istanbulda servisleri nasıl? sayıları yeterli mi?
- servislerin işçiliklerinden memnunmusunuz?
- parça bekleme durumunuz var mı?
- parça fiyatları makul mu?
- diğer çinlilerin ya da japonların parçaları bu motorlara uyuyor mu?
- poseidon'u corvus'a göre daha çok beğeniyorum, siz ne dersiniz?
- bu marka piyasada tuttu mu? ithalatın durma olasılığı var mı? tr'ye ithalatı durursa parça sıkıntısı yaşanır heralde, ben uzun yıllar sürmek istiyorum.
- bu modellerin çıkardıkları arızalar nelerdir? çözümleri kolaymıdır? bu motora güvenip uzun yola çıkılır mı?
- motoru 2.el mi sıfır mı almamı tavsiye ediyorsunuz? bütçemi yormayacak olan durum banka kredisiyle 2.el posidon almaktır.
sorularım şimdilik bu kadar, sorularımı tek tek tarafsız bir gözle cevaplarsanız sevinirim...
- bu markanın istanbulda servisleri nasıl? sayıları yeterli mi?
- servislerin işçiliklerinden memnunmusunuz?
- parça bekleme durumunuz var mı?
- parça fiyatları makul mu?
- diğer çinlilerin ya da japonların parçaları bu motorlara uyuyor mu?
- poseidon'u corvus'a göre daha çok beğeniyorum, siz ne dersiniz?
- bu marka piyasada tuttu mu? ithalatın durma olasılığı var mı? tr'ye ithalatı durursa parça sıkıntısı yaşanır heralde, ben uzun yıllar sürmek istiyorum.
- bu modellerin çıkardıkları arızalar nelerdir? çözümleri kolaymıdır? bu motora güvenip uzun yola çıkılır mı?
- motoru 2.el mi sıfır mı almamı tavsiye ediyorsunuz? bütçemi yormayacak olan durum banka kredisiyle 2.el posidon almaktır.
sorularım şimdilik bu kadar, sorularımı tek tek tarafsız bir gözle cevaplarsanız sevinirim...