Diğer DORADO V3 Corvus/V5 Poseidon Bilgi Paylaşımı..!

V3-V5

İŞTE FOTOĞRAFLAR...
v313yw.jpg

v514jh.jpg

Arkadaşlar. bu şekilde scooter dışında, başka otomatik vitesli motosiklet varmı. bilen site adresini verirse sevinirim.

fotorafa göre v3 baya kaslı ve büyük duruyor endru racing karışımı bişey
ama baya hoşlandım ne yalan söylim böyle scooter a can kurban be ..... :flower:
gelir gelmez yakından bakmaya gidicem valla uyarsa aldım gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :queen: :queen: :queen:

Sağolasın Cafein,
Uzay yolu dizisinden fırlamış bu makine. Çok hoş, çooooook....

cafein ewt bu makina dehşet yanlız bu tip ve markayı göz önünde bulundurursak bu makina çok pahalı olur gibi gelio bana :bounce:

Baylar merhaba,

"CF moto kardeşliği". V3 veya V5 almaya karar veren arkadaşlar kendimize "birlikten kuvvet doğar" cümlesini düstur ederek ithalatçısı netleştikten sonra uygun ödeme prensipleri için ilgili firmaya baskı yapabiliriz diye düşünüyorum.
Bakınız yazılı basında ilanlar var; mondial mct250 için peşin fiyatına 6 ay vadeli satış imkanı sunuyorlar. Ne kadar çok telefon, e-posta o kadar çok etki, haliyle tepki.

Düşüncelerinizi paylaşınız ltf.
Selamlar,
Çağatay

YAŞASIN V3 KARDEŞLİĞİ

sana katılıyorum çağatay

evet bu konunun üzerine eğilmek lazım ben zaten arasıra mail atıyorum

arkadaşlar çağatay ve benim gibi düşünenler yani birlikten kuvvet doğar diyenler

"v3 kardeşliğini " başlatıyoruz gelin bu çağrıya kulak verin :queen: :flower:

Sukida Merhaba,

İlk izlenim: Site gayet güzel olmuş, fakat hizmete girmesine vakit var anlaşılan.. Henüz menüler çalışmıyor.. Yanlış hatırlamıyorsam sen İzmir'de satıcı firma yetkilisiydin, dolayısıyla V3 satış politikası hakkında biraz bilgi verir misin?
Bir de kişisel görüşünü merak ediyorum; regal kullanıcısı olarak V3 hakkında ne düşünüyorsun? Vitrinin arkasındaki kişi olarak senden yardım rica ediyorum, vitesli mi, CVT şanzıman mı tercih edilmeli? Bu arada V5 ne zaman getirilecek? Her iki motorun fiyatları, satış prensipleri hakkında 1. ağızdan bilgi alabilir miyiz? ya da Ankara'da nereden öğreneceğiz?

Emre, fikir birliği için teşekkürler.. Ankara'dan bildiğim kadarıyla, sen de dahil 4 kişiyiz, şu 4S mağazayı bekliyorum.. Olmazsa açılışa birlikte gideriz..

Selamlar,

ewt sukida senden ayrıntılı bilgi bekliyoruz ayrıca gerekli insanlarla görüşürülüp yellowrockun taksitli kampanya başlatmasını rica ediyoruz..

Hey Sarıkayalar ALO.. duyuyormusun. Sitedeki V3 butonunu ya yok et yada satmaya niyetin varsa bilgi, ver. Yoksa REGAL kampanyası başlatıcaz....
Sukida, bu makina bir sanal aletmi acaba, ne dersin? (böyle gizemli bir motor için önce tansiyon yükseltme mi yapıyorlar yosa !!!)

cok yazik bea bence güzelim chopper larimiz cbr600 lerimiz ne hale gelmis cok üzüldüm nerde o eski motorlar siz siz olun böyle motorlara puan vermeyin cok kötü ve dandikler bence :pr:
nerde o eski heybetli motorlar uzay yolu mu bura yaw? :farao:

çelişkili v3

arkadaşlar bugün şu cfmoto nun sitesini inceledim de gözüme bir şey

takıldı şimdi bu v3 lerin teknik özelliklerinde motorun tek silindir olduğu

ve azami 100km/h hız yaptığı yazıor burası biraz ilginç değilmi

yani sarıkayalarda çift silindir 130km/h hız yaptığını ifade ediyor

acaba bi dolaplarmı dönüyor.

birde şu A2 ehliyetini ankarada alacağım uygun fiyat veren bir kurs bilen

varsa lütfen yardımcı olsun

çağatay ben şu sarıkayaları bir arayayım şu bahsettiğin bayi Ankarada

açılıyormu tabi onlara bağlıysa

Emre,
3-4 sürücü kursuyla konuştuktan sonra aşağıda bilgilerini bulacağın firmaya kayıt yaptırdım.. Sen de araştırmanı yap, işte adres; http://www.ankararehberi.com/firliste.asp?seksec=true&sektork=81 Benim ehliyet durumu B - A2 fark olduğundan toplam 200 YTL kurs ücreti tutuyor, 3 taksitte ödeme imkanı veriyorlar. Eğer herşey yolunda giderse Ocak 2006 da ehliyet sahibi olacağım.
Düşler sürücü kursu: 0 312 230 20 63 - 231 44 05
Maltepe EGO karşısı

Tek silindir konusu benim de kafamı karıştırmıştı, Türkiye yolları (!) için bir modifiye sözkonusu değilse, yazım hatasıdır, belki yeterli araştırma yapılmadan afaki bilgilere dayanarak yazılmıştır diye düşüneceğim. Ancak ne olursa olsun kesinlik arzeden verilere ihtiyacımız var, güvene ihtiyacımız var, sonuçta haklısın.. Sukida arkadaş kuyuya taş atıp gitme bu diyardan, hepimiz senden haber bekliyoruz.. unutmadan bu makinanın scooter motoru var, yani böyle ciddi tork beklememek lazım.. 100 km/h beni keser, sizi bilmem..
Selamlar,
Çağatay

bencede çok fazla hıza gerek yok şuanki motorun özellikleri iyi ve bazen başka ülkelere ihrac ederken motorların özellikleri değişebiliyor...

arkadaşlar öncelikle merhaba evet çagatay biz CFMOTO, REGAL-RAPTOR (DADYW) ve SUKİDA ' nın izmir bölge bayisiyiz. Sarıkayalar bu üç firmanın türkiye distribütörlügünü yapmaktadır ve bu üç dünya markası motorsikletleri YELLOW ROCK çatısı altında birleştirmiştir. Şimdi gelelim sorularınıza V3 politikasını sormuşsunuz V3 ile ilgili kampanya hazırlıkları tabiki var ama daha motosikletin gelmesine bir ay var o yüzden kampanyalar hakkında bişey söylemem yanlış olur belki geldiginde daha güzel fırsatlar ortaya çıkar. ikinci olarak kişisel görüşüm valla bende çok merak ediyorum motosikleti regalimle kıyaslayamam çünkü ikisinin kulvarları çok farklı, bu arada hepinizden önce ben görecegim için :flower: gördügüm gün ilk izlenimlerimi yazarım. üçüncüsü viteslerini sormuşsun motosiklet otomatik vites. Dördüncüsü V5 ile ilgili bi çalışma varmı bu konuda benimde bilgim yok olursada 2006 olur diye düşünüyorum. umarım yardımcı olabilmişimdir bu arada sitede olan ufak tefek arızalar en kısa zamanda düzeltilecek bilginize, [email protected] benim msn adresim aklınıza takılan diger sorular için ben burdayım. ayrıca bir arkadaş V3 modelini başka bir firma getirecekmiş diye bi laf atmış ortaya aslı yoktur önümüzdeki ay showroomlarımızda daha yakından görebilirsiniz. BİZ GETİRİRİZ DİYORSAK GETİRİRİZ :king:

Sukida verdiğin bilgiler için teşekkür ederim..
v3 ü 4 gözle bekliyoruz, tabii senin yorumlarını da.. :cherry:

Selamlar,
Çağatay

Sevgili Sukida,
Yalnızca duyduğumuzu söyledim. Bu sitede söz edilmeden bir ay kadar önce elime prospektüsleri geçti. Satarmısınız diye teklifte bulundular. Hatta 125 adet geleceğini, bir konteynerin 26 adet aldığını anlattılar. Kimin getirdiği benim için çok önemli değil. Bunu öneren arkadaşlara eğer gelirse en az iki tane göndermelerini bile söyledim. Sonuçta Kasım ayı da gelecek ve kim getirirse getirsin bu motorlara ilgimiz devam edecek. Eğer fotoğraflarda görüldüğü gibiyse talep olacağından eminim. Bu konuda sık sık görüşme yapacağız anlaşılan. (Üye bilgilerimde e-posta adresim var.)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar