john peki bi arıza filan yaparmı bu makinalar, yani ben öğrenciyim alırsam bikere alabilirm ondan tecrübelerinize ihtiyacım war...
arkadaşlar,benim corvusu orta ayaklığa rahat alabilmek için,biraz eklenti yaptım.şimdi orta ayaklığa daha rahat ve zorlanmadan alabiliyorum.
[/URL][/IMG]![]()
[/URL][/IMG]![]()
[/URL][/IMG]![]()
unutmadan;elektrik kaynağı yapılırken mutlaka akünüzün kutup başlarını sökün.ayrıca topcase çalışması içindeyim.bitince onları da resimleyeceğim.
john peki bi arıza filan yaparmı bu makinalar, yani ben öğrenciyim alırsam bikere alabilirm ondan tecrübelerinize ihtiyacım war...
Guzel olmus adanali yapilabilecek en orjinal ve pratik ayakligi yapmissin..
Bu arada corvus için yeni tribal desenler yaptim ilgilenen arkadaslar gelsin ölçülerini bire bire alip uygulama yapabiliriz..Önumüzdeki gunlerde airbrush a da geçiyoruz..Bilenler yaptiklarimi takip etmiştir zaten..
Görüşmek üzere![]()

arkadaşlar tamam motorunuz var geziyorsunuz ama arada bir inin motorlardan yawhala dört gözle cevap bekliyorum,,yollardada rastlamıyorumki çevirip sorim hemen.kanuni motorun 150 ve corvus arasında kaldım yardım lütfen...corvus uzun yol için nasıldır...
ben poseidon la uzun yol yapmış biri olarak (400 km) söyleyebilirm ki gayet başarılı oluyor. hatta arkamda artçı bile vardı... yakıt sarfiyatı biraz artıyor ama basmazsan onda da problem yok:wiinkk: bence corvus da uzun yolda seni üzmez ve zevkli seyahat yapma imkanı verir... ben yerinde olsam kanuni yi düşünmem ve corvus u alırım :cat: yinede karar senin şimdiden hayırlı olsun :rendeer:
merhaba Kardeş acayüp kardeş bizim forum böle işte kimse kimse ile ilgilenmez yazı yazmaktan aciziz kusurumuza bakma valla bende corvus var ama daha uzun yol yapmadım sana doğru bilgi vermemem !!! o yüzden yanıltmayayım .. benim aldığım ilk sahibi istanbul-şarköy arası gidip gelmiş bi sorun çıkmamış genede sen bilirsin ama güselll motor ...yam yam emre nerelerdesin hani buluşacaktık herkesle ????
walla john gecenler de cok yogun bir hafta geçirdik, o nedenle foruma pek fazla giriş yapamadim ama bu arada cok saglam yeni tribal ve racin desenler yaptim, daha önce hic görulmemiş acayip bir calişma olduKendimi övmek gibi olmasin ama guzel oldu yani
Yerim minibus caddesinden bostanci ya dogru giderken suadiyede hisar mobilya var kocaman bir bina, o işiklardan saga dönup aşagiya iniyorsun sagda yapikredi bankasi var, yapikrediden de saga donup 50 metre ilerle ikinci köşedeki dukkan.. ADSL Bilgisayar vs yaziyor camlarda.. motoru görunce anlarsın zaten heheh
İstedigin zaman gel beklerim..:bounce: