Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
DiğerDORADO V3 Corvus/V5 Poseidon Bilgi Paylaşımı..!
rotamoto gelince bir haber edersen ... varmı bu markanın distrübütörü . birer adet almak istiyorum . çok hoş motorlar ... doğrusu yok ise distrübütörlüğü bile alınabilir .
Arkadaşlar ben bu haberi başka bir yerden okuyup alıntı yaptım.Konu başlığında da belirttim zaten. Okuduğum o haberde seneye ülkemize geleceği ve fiyatının yaklaşık 5.000 YTL olacağı yazıyordu. Demekki distrübütörü var.
şu motorlar gelsin de bi görelim yaw. merak ettim valla.
ses sistemi falan nasıl. sesi çok açınca seste boğulma oluyor mu?
ne kadar benzin yakar?
kullanım rahat mı?
bi test etmek lazım...
Dadyw DD250E-9 (Regal Raptor Su Soğutlmalı) arkadaşlar dün bu alete bindim ve Jinlun un 250 cc olan chopperı yanında at arabası gibi kalır . Bence V3 de çok güzel bir alettir ama yinede bilinmez. Fiyatınıda öğrendim anahtar teslim fiyatı 4420.00 YTL ve Ekim ayının sonunda geliyormuş V3 modeli ...
V3 dediğiniz modeli sarıkayalar(regal reptor u getiren firma) getiriyo ve fiyatıda
fiyat:4.290 ilanı dünkü posta gaztesinde gördüm
modele racingv3 demişler ama cruiser ve racing kırması olmuş bu
açıkçası çok saşırdım suzuki hayalimdeki motosikleti yani G-Strider konseptini yaptı ve bu firma CFMoto V3 olarak kopya tasarımla üretti, hala şaşırıyorum naapsam kendimle çelişip v3 mü alsam r: r: