gittim gördüm
v3 ve v5 i gittim gördüm..piyasadaki iyi motorlarla çin malı motorlar arsında kalitede..18 beygirlik motoru kilosuna göre ufak kalmış..170 kilo motor,70-75 kilo sürücü,yaklaşık 14 - 15 kiloya 1 beygir düşer,hele 2 kişi binerse felaket...(burgman 400 180 kilo 33 Bg...6-7 kg 1 beygire..performansıda ölee çok çok iyi değil, siz kıyaslayın )
Motorun ağır olması ve 18 beygir olmasından dolayı sanırım sık sık cvt kayışının kopmasıyla karşılaşacağımız sonucunu doğurmakta..cfmoto inşallah ileride 400 lük versiyonlarını yaparda bu performans problemini çözer...
Sanırım performans problemini düşünmeyenler ve görünüşe önem verenler için uygun (görünüşleri bence güsel..en azından havası var..hehe görüntü var ses yok)
ebayde satıyorlar aynısını,dünyanın her yerine gönderbileceklerini motorun avrupa birliği ce standardı olduğu sorunsuz gümrükleme olacağını yazmışlar..fiyatı 2500 dolar...yaklaşık 3.350 YTL,gümrükleme ve kargo hesaplarıma göre 1.400 - 1600 YTL arası tutar ..5000 YTL ye hazır olur..v3 şuanda 5700 YTL v5 5200 ...Türkiye fiyatı bence iyi çünkü aradaki fark 2 sene garantisi olması...birde 1 ay gemiyi beklemek cabası...
Alan birileri varsa performansı ve diğer görüşlerini lütfen yazsın..merak içindeyiz...