hatunlar çin malına bakmıyo o yüzden vazgeç sen![]()
Gazman, Sj's kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz, " koş hemen al motoru, çin motoruna laf söyleyince kızıyor ...... " gibi saygısızca şeyler yazmışsınız.İlk mesajıma dikkat ederseniz, konuyu medeni bir biçimde, KONUŞARAK , genel değil de daha çok Dorado Corvus modeli için özele indirgeyerek görüş belirtilmesini belirtmiştim. Ama ben, daha yazdıklarınıza 1 yorumda bile bulunmadan bir sürü laf söylemişsiniz
İlk mesajda da dediğim gibi, burada somut şeyler üzerine genelleme yapmadan konuşma taraftarıyım. Şimdiye kadarki görüşlerinizi ve yazdıklarınızı gördük.O nedenle bundan sonra buraya yazı yazarak ileti kirliliği yapmazsanız sevinirim.
ama dostum lütfen, sen de gelin hadi bakalım beni vazgeçirin sıkıysa? gibi bir başlık açıp hodri meydan demişsin. elbette biz de deneyim ve birikimlerimizi sunduk. ama ben yine de dorado almak istiyorum demiyorsun da, siz haksızsınız hayır dedikleriniz yeterli değil tavrını sürdürüyorsun.
bize hava hoş neticede, tamamen yardımcı olmak amaçlı buradayız; lütfen farklı bir şekilde algıya neden olmasın :cat:
başlık konusunu 3. mesajda zangif nickli arkadaşa açıkladım,okursan tekrar açıklama yazmama gerek kalmaz :cat:
konuyu, motor hakkında bilgi sahibi olanlar veya sağda solda,tamircide v.s. adını,sanını duymuş olanlar yorum yazsın diye açtım, yoksa dorado kullanıcılarıyla vs. çok görüşmem oldu,dediğim gibi henüz kendi yorumumu,bildiklerimi yazmadım,ilerleyen zamanda onları da yazacağım,şimdilik bilenlerin görüşlerini dinliyorum. Genel çin malı motorlar için görüşleri öğrenmek isteyecek olsam, 50 tane konu var oralarda herkes yeterince yorum yazmış,oraları okurdum
Genel çin malı motorlar için görüşleri öğrenmek isteyecek olsam, 50 tane konu var oralarda herkes yeterince yorum yazmış,oraları okurdum
@tequ
ilk mesajımı okumanızı tavsiye ederim
İlk mesajı okumadan asla cevap yazmam.Somut şeylerle ilgili yazından bahsediyorsan,söylediğim gayet somuttu.Hatunlar çin malına bakmıyor..
Sen "beni vazgeçirin bakalım" tarzı bir topic açarsan bu topiğe yazmamam içinde birisinin beni vazgeçirmesi lazım !
Saygılar(Medenice)
o zaman başlık açıklaması için 3.yü de okursanız sorun kalmaz, "hatunlar çin malına bakmaz" lafını somut, değerli bir görüş değil de daha çok ileti kirliliği olarak görüyorum :cat:
İnsanların düşüncesine saygı duyarım.İnan bende seni senin benim görüşümü gördüğün gibi görüyorum.
Sen "beni vazgeçirin bakalım" tarzı bir topic açarsan bu topiğe yazmamam içinde birisinin beni vazgeçirmesi lazım ! Buraya yazmamı engelleyecek tek şey kilittir
Saygılar(Medenice)
Buraya yazmamı engelleyecek tek şey kilittir![]()