Arkadaşlar, moderatör yeni açtığım sayfayı kilitlemiş, bu sayfadan tekrar bilgileri tazeleyeyim..
CF MOTO V3 ile V5 için yakın geçmişte bir distribütörlük kargaşası ve savaşı vardı. Ankara'da yerleşik Dorado Motors bu belirsizliği giderdi ve uzunca bir süre merakla beklediğimiz CVT şanzumanlı 250 cc cruiser lar V3 = Corvus, V5 = Poseidon model isimleri ile satışa sunuluyor..

Sunuluyor diyorum zira öğrendiğime göre motorlar gelmiş, bazı işlemler için gümrükte bekliyor, showroom lara engeç 1 ay içinde konulmuş olurlar...
Lansman fiyatları Corvus için 5700 YTL, Poseidon için 5200 YTL olarak belirlenmiş.. yetkili kişi ile satış noktaları, servisler ve kampanyalar konularında görüşemedim ancak ilk izlenim işi ciddiye aldıkları ve bu bağlamda satış ve sonrası için sıkı bir ağ kuracaklarını düşünüyorum.. Daha detaylı bilgi aldıkça forum kanalıyla aktarmaya çalışacağım..
distribütör firmanın linki;
http://www.doradomotors.com olup, site yapım aşamasında..
İlgili arkadaşlar bu başlıktan devam edelim..
BBRR (Barış Bey, yaklaşımın ve içtenliğin için teşekkürler :cat: )
Yakın zamanda satışa sunulacağına göre eğer gerçekten niyetli olanlarımız belirli bir sayıya ulaşırsak belki pazarlık ile daha uygun fiyata alma şansı gelişebilir.. Düşüncelerinizi bekliyorum..
Selamlar,