arkadaşlar daha önce de yazmıştım,orta ayaklığa skooter tarzı bir uzantı ekletmek istediğimi.kuvvet kolu gibi.dün sanayiye gittim ve yaptırdım.içi dolu 13 mm.lik demirden,sarı kaynağı ile.orada 5-6 kere denedim.öncekine nazaran tek başıma azda olsa zorlanarak orta ayaklığa alabiliyordum.herşey çok güzeldi ama oradan çıktım eve geldim ve büyük bir keyifle(kimselere muhtaç olmadan)orta ayaklığa alayım dedim ve çatt kırıldı.sanıyorum motor çok ağır olduğu için dayanamadı.ve ben artık bu ayaklık sevdasından vazgeçtim.bu akşam iş çıkışı eve gelmeye niyetlenirken iyi bir yağmur başladı.ve ben motorla gelmeye niyetlendim.hiç düşünmeden bastım gaza ve aynı arabalar gibi su birikintilerinden bata çıka aslanlar gibi eve geldim.(13 km)ve corvusum beni hiç utandırmadı,motorumu bir kez daha sevdim.duyuyorum kiminin lastiği ıslakta yol tutmuyor,su birikintilerinden geçemiyor,geçincede stop ediyor.corvusum aslanlar gibi getirdi beni.paylaşmak istedim.
007 cüneyt beye,akü konusunda birşey sormak istiyorum.sizce kuru akümü,asitli akümü daha kullanışlı ve uzun ömürlüdür.sizin aldığınız akü hangisi?bilgilendirirseniz memnun olurum.