Diğer DORADO V3 Corvus/V5 Poseidon Bilgi Paylaşımı..!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Normalde alarma girmiyor sadece anahtarı aldığın için 2 defa bip bip yapıyor. Kumandadan kilit işaretli butona basarsan alarma giriyor... Salla motoru bak! Görürsün... :queen:

heeee bi deneyecem vallla o zaman ?? akü işini servise gideyim dimi ne dersin ?

Ya kardeşim koyu lacivert bu akü işini nasıl halledecez acaba ??? daha sel otoya da gidemedim ben havalar kötü diye çıkamadım .... bosh filan yazmışsınız okudum 007 yazmış galiba ama nerden alıcaz bu aküyü ? bi de v3 için aynı boyutlarda mı oradaki yere sığar mı bosh akü aldığımızda ? bide alarmı nasıl devre dışı bırakıyorsunuz:silent: acaba ?????

akü için servislere danışmaya gerek yok bence çünkü neden daha kaliteli akü aldın diye kimse sana bişey demez. ben aküyü fuardan almaya karar verdim. sonra kendim takarım... (fuar a mutlu akü geliyo) ayrıca alarm ı devre dışı braıkman için ise 2 defa açık kilit resmine basman gerek. yoksa kendini otomatik olarak devreye sokuyor :cat: 2.ni seferde clik clik sesi duyacaksın o zaman devreye girmez :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
007 CÜNEYT ABİ MNS YE EKLEDİM SENİ MÜSAİT OLDUĞUNDA SANA AKÜ İÇİN DANIŞMAK İSTİYORUM .... KOLAY GELSİN.(gürhan):cyclopsan

007

Sevgili Corvus ve Posedioncu arkadaşlar, motora Cuma günü Sel-Oto da (0216 416 5599 dan ulaşabilirsiniz) 7500 km. bakım yaptırdım... Servisteki Murat arkadaşım, Tuning ve Modifiye konusunda uzmanlığını kanıtlayarak V3 e modifiye yaptık... Karbüratör, varyötör, debriyaj ve hava filitresi üzerinde değişiklikler yaparak motorun hızlanmasında çabuk ivme kazanılmış ve son süratinde 15-20 km. artış olmuştur...
Sizlerle paylaşmak istedim... :)

Sevgili Corvus ve Posedioncu arkadaşlar, motora Cuma günü Sel-Oto da (0216 416 5599 dan ulaşabilirsiniz) 7500 km. bakım yaptırdım... Servisteki Murat arkadaşım, Tuning ve Modifiye konusunda uzmanlığını kanıtlayarak V3 e modifiye yaptık... Karbüratör, varyötör, debriyaj ve hava filitresi üzerinde değişiklikler yaparak motorun hızlanmasında çabuk ivme kazanılmış ve son süratinde 15-20 km. artış olmuştur...

Etiler cumhuriyeti vatandaşına Dorado yakışmaz hocam...:wiinkk:

hayırlısı olsun...

007

Etiler cumhuriyeti vatandaşına Dorado yakışmaz hocam...:wiinkk:

hayırlısı olsun...

Metecim ben seviyorum bu makinayı yaa :) Dün Sirkeci ye gittim saatcilerin olduğu göbekteki ortadaki kaldırıma bıraktım... Bi geldim benim motorun inan turistler resimlerini çekiyor, telefona kaydedenler şaşırdım valla yaa... :queen:

Metecim ben seviyorum bu makinayı yaa :) Dün Sirkeci ye gittim saatcilerin olduğu göbekteki ortadaki kaldırıma bıraktım... Bi geldim benim motorun inan turistler resimlerini çekiyor, telefona kaydedenler şaşırdım valla yaa... :queen:

hadi hadii bırak seviyom ayağını...miadını doldurdu işte...gezilerde kıvranıyon...Allahımmm neydiii günahımm diye mırıldanıyon...:queen:

iyi hadi öyle olsun bakalım...motorunu severek satıyorsun yani...

severekkk ayrılaallımmm...:p :queen:

007

Mete kardeşim bak burda arkadaşlarımızla bilgilerimizi paylaşıyoruz... :)

Korkarım aniden denizden bile çıkarsın sen... :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı

cüneyt abicim seni aradım ama sanırım evde yoktum alican abiden aldım numaranı (zühtüpaşa) akü ile sorunum var sanırım miadını doldurdu yata yata :p cüneyt bilir dedi bana ne marka akü alayım bana yazabilirmisin acaba ????

heeee bi deneyecem vallla o zaman ?? akü işini servise gideyim dimi ne dersin ?

cüneyt abicim seni aradım ama sanırım evde yoktum alican abiden aldım numaranı (zühtüpaşa) akü ile sorunum var sanırım miadını doldurdu yata yata cüneyt bilir dedi bana ne marka akü alayım bana yazabilirmisin acaba ????

Son düzenleme:

007

@john coffee

Ben Bosch aldım memnunum tavsiye edebilirim. Fakat en iyisi Yuasa bilgin olsun...:)

@koyulacivert

Emre kardeşim satar mıyım? Gözüm gibi seviyorum... :) Metehan takılmış sadece...:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
@john coffee

Ben Bosch aldım memnunum tavsiye edebilirim. Fakat en iyisi Yuasa bilgin olsun...:)

@koyulacivert

Emre kardeşim satar mıyım? Gözüm gibi seviyorum... :) Metehan takılmış sadece...:cherry:

yaw cüneyt abi sende hiç bişi yazmamışsın bize yaw .. bosh aldım demişsin sadece kaça aldın kaç amper aldın biraz bilgi ver abi bizde alacaz.. emre akünün tarihine bakti 2005 yapımı ??? yani tırrrrt akü almamız lazım anlayacağın ....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sen hala burdamısın satamadınmı daha..:mrgreen: Cüneyt abin uyuo..:p
S&S

Arkadaşlar benim pek güvendiğim Yuasa akümde de aynı problem cıktı. yağmurlar ve epey bir serinleyen hava dolayısıyla 10 gun kadar kullanmadım oğlumu. ilk fırsatta baktığımdaysa akü bitmişti... neyse şarj etmek için sanayiye götürdüğümde adam kaliteli marka akü bile olsa ( ki asidi hiç kalmamış neredeyse benimkinde ) içindeki plakaların asidi emerek şiştiğini ve bu yüzden ilk bir iki aydan sonra asit eklemek için kontol etmek gerektiğini söyledi.
ytx 12-BS model numaralı benim akü...
hepimize dertsiz ve keyifli sürüşler ... :wiinkk:

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar daha önce de yazmıştım,orta ayaklığa skooter tarzı bir uzantı ekletmek istediğimi.kuvvet kolu gibi.dün sanayiye gittim ve yaptırdım.içi dolu 13 mm.lik demirden,sarı kaynağı ile.orada 5-6 kere denedim.öncekine nazaran tek başıma azda olsa zorlanarak orta ayaklığa alabiliyordum.herşey çok güzeldi ama oradan çıktım eve geldim ve büyük bir keyifle(kimselere muhtaç olmadan)orta ayaklığa alayım dedim ve çatt kırıldı.sanıyorum motor çok ağır olduğu için dayanamadı.ve ben artık bu ayaklık sevdasından vazgeçtim.bu akşam iş çıkışı eve gelmeye niyetlenirken iyi bir yağmur başladı.ve ben motorla gelmeye niyetlendim.hiç düşünmeden bastım gaza ve aynı arabalar gibi su birikintilerinden bata çıka aslanlar gibi eve geldim.(13 km)ve corvusum beni hiç utandırmadı,motorumu bir kez daha sevdim.duyuyorum kiminin lastiği ıslakta yol tutmuyor,su birikintilerinden geçemiyor,geçincede stop ediyor.corvusum aslanlar gibi getirdi beni.paylaşmak istedim.

007 cüneyt beye,akü konusunda birşey sormak istiyorum.sizce kuru akümü,asitli akümü daha kullanışlı ve uzun ömürlüdür.sizin aldığınız akü hangisi?bilgilendirirseniz memnun olurum.

Son düzenleme:

007

007 cüneyt beye,akü konusunda birşey sormak istiyorum.sizce kuru akümü,asitli akümü daha kullanışlı ve uzun ömürlüdür.sizin aldığınız akü hangisi?bilgilendirirseniz memnun olurum.

Sevgili kardeşim ben sana kuru akü tavsiye ediyorum. En iyisi Yuasa dır. Fakat akü kullanmaya bağlı ömrü değişir... :cat:

yaw cüneyt abi sende hiç bişi yazmamışsın bize yaw .. bosh aldım demişsin sadece kaça aldın kaç amper aldın biraz bilgi ver abi bizde alacaz.. emre akünün tarihine bakti 2005 yapımı ??? yani tırrrrt akü almamız lazım anlayacağın ....

Bizim orjinal aküler 12V. 10 Amper dir. Ben geçen sene 12 Amper sulu Bosch aküyü 80 YTL ye aldım... Boyutları aynı sayılır. Orjinal yerine oturuyor... Sirekeci de bulabilirsin... Fakat dediğim gibi Yuasa hem kuru hemde daha kaliteli bir aküdür... Fiyatı zannedersem 150 YTL civarındadır...

Sen hala burdamısın satamadınmı daha..:mrgreen: Cüneyt abin uyuo..:p
S&S

Niye satsın motoru yaw...:p

Benimde sosyal ve özel hayatım var her dakika kontrol edemem siteyi heralde, bu yüzden uyumuyorum senin dediğin gibi... :cherry:

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
sevgili 007,bugün ADANA'da bilinen bir bisiklet ve motor parçacısını aradım.kendisi benim de müşterimdir.ona 12 V -10 A kuru akü istediğimi söyledim.önce bana,eğer sulu akü kullanıyorsan değiştiremezsin dedi.daha sonrada eğer istersem bulabileceğini ama yüksek süratte aküyü şarj edemeyeceğimi hatta akünün zarar görebileceğini söyledi.açıkçası biraz kafam karıştı.ama sanki doğru söylemediğini yada elindeki sulu aküyü satmaya çalıştığını düşündüm.bu konuda yeterli bilgim yok.biliyorsanız benide bilgilendirirmisiniz,çok sevinirim.

007

sevgili 007,bugün ADANA'da bilinen bir bisiklet ve motor parçacısını aradım.kendisi benim de müşterimdir.ona 12 V -10 A kuru akü istediğimi söyledim.önce bana,eğer sulu akü kullanıyorsan değiştiremezsin dedi.daha sonrada eğer istersem bulabileceğini ama yüksek süratte aküyü şarj edemeyeceğimi hatta akünün zarar görebileceğini söyledi.açıkçası biraz kafam karıştı.ama sanki doğru söylemediğini yada elindeki sulu aküyü satmaya çalıştığını düşündüm.bu konuda yeterli bilgim yok.biliyorsanız benide bilgilendirirmisiniz,çok sevinirim.

Yaa akü aküdür sulu kuru fark etmez sana satmaya çalışmış...:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar