donör motor hakkında beyin fırtınasına buyrun. (scrambler projesi içerecek.)

Mondial in yeni bir cg motoru var cafe racer a gider gibi duruyor. Kalın dişli teker takılabilecek olsa araştırabilirdim.

Lifan 250b Cafe Racer

VVAmGj.jpg

n7kZaB.jpg

yanlış anlama ama bu konu hiç bir şey içermeyecek boş muhabbet ten başka bıktım şu forumda ki hayata geçmeyen projelerden

yanlış anlama ama bu konu hiç bir şey içermeyecek boş muhabbet ten başka bıktım şu forumda ki hayata geçmeyen projelerden

Yanlış anlama ama muhabbet boşsa o muhabbete girmemek özgürlüğüne her insan sahip.

Her proje istenen şekilde ve hızda ilerlemez. Koşullar süreçleri belirler.

Ayrıca boş muhabbet yapmak yaşadığımız şartları düşünürsek yapabileceğimiz en zararsız şeylerden biri ve boş konuşmak da bir özgürlük.

Son olarak sevgili dostum, bıkmayınız, bu boş muhabbetleri yapanlar harekete geçmese bile harekete geçecekler bu boş muhabbetlerin arasında bilgi toplayacak.

Aslında bu konuda Çinli ler işe yarayacak makinaları üretiyorlarda bizden taleb gitmiyor sanırım.
Klasik yada retro denebilecek tarz makinalar lazım.Oysa bize getirilenler uzay olsun arka tek olsun far şöyle asabi baksın acayip grenaj olsun.Ben anlayamıyorum 125-250 makina o biçim şekilli (race) çalıştırınca tırt.Tırt olmaması için ancak aşşağıdakiler gibi bir şekil olması gerek.

Bu makinalardan getirecek kimse yokmudur...Bu Çinden aynen böyle cıkmış.İngiliz cafe ciler bunu Herald diye alıyor...

_______9224871.jpg

470329_orig.jpg

Son düzenleme:
Aslında bu konuda Çinli ler işe yarayacak makinaları üretiyorlarda bizden taleb gitmiyor sanırım.
Klasik yada retro denebilecek tarz makinalar lazım.Oysa bize getirilenler uzay olsun arka tek olsun far şöyle asabi baksın acayip grenaj olsun.Ben anlayamıyorum 125-250 makina o biçim şekilli (race) çalıştırınca tırt.Tırt olmaması için ancak aşşağıdakiler gibi bir şekil olması gerek.

Bu makinalardan getirecek kimse yokmudur...Bu Çinden aynen böyle cıkmış.İngiliz cafe ciler bunu Herald diye alıyor...

http://www.haywards.co.uk/uploads/1/3/4/1/13415452/_______9224871.jpg?1072

http://www.haywards.co.uk/uploads/1/3/4/1/13415452/470329_orig.jpg?1020

Kessen bizim distiribitörleri getirmeleri bunları. Boxer a tel jantı aksesuar olarak bile geyirmeyeceğiz diye açıklama yapmışlardı.

donör motoru millete soruyorsan bu proje baştan ölü. senin cebindeki parayı, bu işe ayıracağın vakti, motorun tasarımını el aleme mi yaptıracaksın. madem custom modifiye ıvır zıvır bir şeyler yapmak istiyorsun gider kafana uyan motoru alırsın gelir nasıl yaptığını paylaşırsın. illa ki fikir istiyorum diyorsan da gugıl amcana sorarsan sana türlü türlü cevap verir. ondan ötesi boş muhabbet.

donör motoru millete soruyorsan bu proje baştan ölü. senin cebindeki parayı, bu işe ayıracağın vakti, motorun tasarımını el aleme mi yaptıracaksın. madem custom modifiye ıvır zıvır bir şeyler yapmak istiyorsun gider kafana uyan motoru alırsın gelir nasıl yaptığını paylaşırsın. illa ki fikir istiyorum diyorsan da gugıl amcana sorarsan sana türlü türlü cevap verir. ondan ötesi boş muhabbet.

Az yukarıda boş muhabbetleri ilgili yazdıklarımı okuyunuz.

herkese aynı şeyleri yazıyorsanız farkına varamadığınız bir problem var demektir.

Bunda nasıl bir problem görüyorsun.Boş muhabbet olabilir ama insanlar örtüşen beğenilerini burada paylaşıp yapamayacak olsa bile hayalini kurup bazılarından aklına gelmeyecek fikirler edinip gerçeğe dönüştürebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar