- Konu Yazar
Dr. MZC sevdim seni![]()
Sen Dr. ben Dr. bu forum bize dar...
Sayemde seni seven bir arkadaş çıktı bak Dr.
Dr. MZC sevdim seni![]()
Sayemde seni seven bir arkadaş çıktı bak Dr.
Mühendislik doktorası yaptım.. Yani her branşta doktora yapabilirsiniz.. Buna pek çok kişi şaşırır.. PhD yani..abilerim yaklaşık 1,2 saattir bu tartışmayı izliyorum. fakat hala serdar ve Dr.MZÇ arasında ki bu tartışmaya bi anlam veremedim.:silent:
Dr.MZÇ oldukca düzgün bir şekilde bu haberin doğruluğunu sorguluyor.:cat: niye cevap vermek yerine hala konuşmayı uzatıyorsunuz???
Ayrıca Dr.MZÇ'ye bu tartışmada katılıyorum, madem ortada bu şekilde bir haber var bize doğruluğunu kanıtlayın.Ve bu habere bakınca benim aklıma direk şampuan reklamları geldi.:cherry:şampuan reklamlarında da 2100 den fırlama test labaratuarlarında ispat yapıyorlar.:cherry:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:18 ----------
birşey anlamadım serdarmert sen Dr misin mühendis mi??:wiinkk:
Mühendislik doktorası yaptım.. Yani her branşta doktora yapabilirsiniz.. Buna pek çok kişi şaşırır.. PhD yani..
Pardon, sizi MD zannederek cevap yazmıştım, ama bu sizin, ileri sürdüğünüz bilimsel fikrin (ya da çalışmanın) isbatını gösterme gerekliliğinizi ortadan kaldırmazçünkü burada yazdıklarınızın gayet bilimsel olduğunu söylediniz ve ben de bu konuyu bu sebepten ciddiye alıp cevap yazdım... Size kanıt göstermeye neden bu kadar önem verdiğimizi az çok açıklamaya çalıştım, aynı nezaketi sizden bekliyorum. iyi geceler.