Hocam konuyu açan kişi benim.1 haziran günü dominosa part time moto kurye olarak girdim. Ben Bilecik-Bozüyük şubesindeydim. Bizim şubede müdür-işçi ilişkisi yoktu. Her zaman abi-kardeş ilişkisi vardı. Bizler müdürümüze abi diye hitap ediyorduk. Beraber sigaramızı içiyorduk. Ve part time olmama rağmen
her hafta istediğim bir gün izin yazıyorlardı. Mesala bu hafta salı işim var bir daha ki hafta cuma işim var diyelim, hiç bir şey sormadan veriyorlardı. Yemek konusunda part time olmama rağmen her zaman orta clasik pizza yiyebiliyordum. hiç bir zaman sen partsın küçük yiyeceksin demediler. Ve sende bilirsin ki personel en fazla 2 malzeme kullanır, ama biz 4-5 malzemeye kadar kullanıyorduk. Çalışma saatleri sabah 10.30-15.00 yada 19.00-00.00 akşam vardiyasında part time çalışanada 1 saat dinlenme hakkı veriyorlardı. ama yarın akşam işin çıktı ya, ama sende akşam çalışıyorsun hemen vardiya değiştirebiliyorsun bizim burada. Rush saati haricinde istediğin zaman sigaranı içebiliyorsun. Maaşlarıda iyiydi yani ben öğrenciyim ve bana ilk ay 680 tl yattı ve de bana çok rahat yetti o para.. 2. ay bayramda 4 gün izin verdiler ve öyleyken bile 630 tl maaş yattı. ama ben işten çıkmak zorunda kaldım ygs için. daha uzun çalışabilirdim. Eğer dominosa girmek istiyen varsa girsin çünkü kaliteli bir şirket. eğer benim çalıştığım şube bulursanız kaçırmayın. Arada uğruyorum sufle ısmarlıyorlar