Domino's Kuryeleri ve Diğerleri Son Durum Nedir?

bununda faydası olur tabiykide fakat ust taraf için rüzgar almamak onemli bizm için ondan ruzgar gecirmez birşey lazım ya gogsune gaste koyarsın ya poset falan koyarsın yada balaklavanın malzemesinden yelekler fln war onlardan alırsın dedim benm anlatmak istedigim ustten ruzgar almak adamı hasta eder ve tedavisi yok omur boyu cekilir onlemini almakta fayda war. dediğim malzemenin resmini koyayım belki bi fikir olur kafanda.[url]http://img31.imageshack.us/img31/8554/adszdls.jpg[/URL]

Uploaded with ImageShack.us

Hocam dediğin gibi o tip bir ürün alacağım.

http://www.motosiklet.net/forum/mot...tavsiyesi-paket-servis-isi-2.html#post2493331

Şu konuda baya tavsiye var. Termal giyisi takım + boyunluk alacağım. :) Dediğin gibi giden sağlık daha geri gelmiyor.

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
Giyecen, çıkarmayacan. :mrgreen:
Mesela ben sadece işe gidip gelirken kullanan biri olmama rağmen giy çıkar derdi olmasın diye yandan fermuarlı pantolon bakıyorum. :)

o zaman da terleyip bitlenirsek ne olacak :queen:

suan saydığım seyleri alırken paran gidicek belki bi ay bunlara calısıcaksın fakat ilerde aynı iş yerinde calıstıgın adamla karsılastıgında anlıcaksınki iyiki diceksin keşke demiceksin kendimden biliyorum ve kesinlikle tavsiye ediyorum kazasız belasız sürüşler.

suan saydığım seyleri alırken paran gidicek belki bi ay bunlara calısıcaksın fakat ilerde aynı iş yerinde calıstıgın adamla karsılastıgında anlıcaksınki iyiki diceksin keşke demiceksin kendimden biliyorum ve kesinlikle tavsiye ediyorum kazasız belasız sürüşler.

Aynen hocam, sağlık, güvenlik önce geliyor. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1-2 ay için çalışmaya değermi yaz ayları için bende bu yaza çalışmayı düşünüyorumda ne yapsam bilemedim

Domino's işe alındım arkadaşlar. Portör muayenesi nasıl yapılıyor hastanelerde? Mesela özel bir labatuvarda kulak çöpüyle yapıyorduk ama hastanelerde nasıl? :) Kaba falan yapılacağı söyleniyor yav 2011 olmuş yıl.

Dostum ben Kfc de çalışıyorum. İşimden gayette memnunum. KFC ve PizzaHut aynı firma ama çalışma saatleri farklı. Ben maksimum 8 saat çalışırken PizzaHut Kuryesi 10 saat çalışıyor. Aynı parayı almamızın yanında bide içerde tepsi silme kutu katlama vb. işler yapıyor. Aynı firmanın bu iki farklı kolundaki ayrımları anlamış değilim.

Dominosa gelince. Özellikle beşiktaş şubesini hiç tavsiye etmiyorum ama girmişsin madem. İlkay var orda. Dispatcher şefiniz. Arkadaşımdır KFC den Suat 'ın selamı var beni üzmicekmişsin de ona :)

Özellikle pizzacılarda kuryenin içerde paspas kutu katlama temizlik vb işler yapmasını idrak edemedim. Kurye dediğinin işi paket götürmekse bırakın adam paketini götürsün. İçerde çalışcak olsam garsonluk yaparım dimi ama...

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
Domino's işe alındım arkadaşlar. Portör muayenesi nasıl yapılıyor hastanelerde? Mesela özel bir labatuvarda kulak çöpüyle yapıyorduk ama hastanelerde nasıl? :) Kaba falan yapılacağı söyleniyor yav 2011 olmuş yıl.

arkadan önden numune alıp inceliyorlar....:queen:
askerde öyle idi....

Bahçelievler Dominos haznedar şubesinde arkadaşım çalışıyor günde 10 saat çalışıyor 900 tl maaş alıyor

Dostum ben Kfc de çalışıyorum. İşimden gayette memnunum. KFC ve PizzaHut aynı firma ama çalışma saatleri farklı. Ben maksimum 8 saat çalışırken PizzaHut Kuryesi 10 saat çalışıyor. Aynı parayı almamızın yanında bide içerde tepsi silme kutu katlama vb. işler yapıyor. Aynı firmanın bu iki farklı kolundaki ayrımları anlamış değilim.

Dominosa gelince. Özellikle beşiktaş şubesini hiç tavsiye etmiyorum ama girmişsin madem. İlkay var orda. Dispatcher şefiniz. Arkadaşımdır KFC den Suat 'ın selamı var beni üzmicekmişsin de ona :)

Özellikle pizzacılarda kuryenin içerde paspas kutu katlama temizlik vb işler yapmasını idrak edemedim. Kurye dediğinin işi paket götürmekse bırakın adam paketini götürsün. İçerde çalışcak olsam garsonluk yaparım dimi ama...

Hocam sağolun, söylerim selamını. :) Dediğin gibi ben de uyuz oluyorum bahsettiğin angarya işlere ama pekte seçenek yok maalesef. Zaman / para sorunum var. :pale: 9 saat, 790 TL + 20 kuruş paket başına.. :)

termal içlik aldım sirkeciden 40 milyon feyizoğlunda 49 miyon arkadaşlar haberiniz olsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:26 ----------

bu ğün aldım daha

Motosikleti
VFR1200X
Arkadaşlar bugün hostapiknikden telefonla bir teklif aldım ne dersiniz donarım demi soğukda :silent: grafikerlik sarmıyo biraz hareket lazım bu aralar ama kış olması beni korkuttu bi düşüneyim dedim. Hosta tecrübesi olanlar vardır sanırım.

Arkadaşlar dominos hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Pazartesi başlayacağım, neler yapıyoruz dominosta? 30 dakika süre olayı canımı sıkıyor doğrusu, aceleye getirmem maalesef..

---------- Post added at 20:17 ---------- Previous post was at 19:24 ----------

Yukarı. :)

---------- Post added at 20:35 ---------- Previous post was at 20:17 ----------

Evet arkadaşlar yorumları bekliyorum:)

Motosikleti
VFR1200X
En son konuştuğum dominos kuryesinin anlattığına göre bazı müşterilerin haberi bile olmuyor 30 dk mevzusundan ben hatırlatıyorum bedava alıyor pizzayı banada yüklü bi bahşiş veriyor demişti. Pizzanın ücreti zaten kuryeden kesilmiyor demişti. Başka çakallıklardan da bahsetti ama şimdi ayrıntıya girmeyelim :cherry:

Vallahi ne olacak bilmiyorum. :)

---------- Post added at 21:45 ---------- Previous post was at 21:19 ----------

Yukarı. :=)

Yukarı tekrar :) Günaydın.

---------- Post added at 12:34 ---------- Previous post was at 11:08 ----------

Boyunluk almaya gideceğim Okmeydanı tarafına ama çok üşeniyorum. :)

Uzun bir yazı yazmıştım ama sayfa kapandı yazılar da gitti:p

Hayırlısı olsun arkadaşım.Balaklava alırken dikkat edeceğin şey dikişler olsun.Eldiven gibi yün bir balaklava aldım pazardan 3 TL'ye.Yüzüm kışlık kazak gibi oldu kask da sıkıştırınca.İzler direk yüzüme işledi.Olabildiğince düz olmalı ve sıcak tutmalı...

Teşekkürler hocam, ben de boyunluk alacaktım ama oda polar biraz kalın gibi geldi, yani kaskın altından geçmeyecekti, yani dediğin gibi sıkışacaktı. O yüzden ince bir şey bakacağım dediğin gibi ama o da üşütmez mi? :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar