NK daha sportif ve agresif duruyor Dominara göre Nk alacağım sanırım ölümüne kötüleyen olmadı çünkü
30 bin cikariyorsan,
4 daha çikar
Nk650 al 56 hp.
Bir dahada motor bakma,olayi bitir.
NK daha sportif ve agresif duruyor Dominara göre Nk alacağım sanırım ölümüne kötüleyen olmadı çünkü
Şu cfmoto denen motorun her yerde ismi var her konunun içinde geçiyor ama yollarda bir türlü göremiyorum bana mı denk gelmiyor yoksa kimse almaya mı cesaret edemiyor ?
Çok araştırdım, şu 2. El satıcılardan sıkıldım, değmez motorlara değerinden %20 daha fazla fiyat çekiyorlar..bundan dolayı 0, 2019 nk400 aldım
3-4 gün oldu. Bana hiç Çinli gibi gelmedi .. YouTube kanalımda anlatıyorum.. buna göre karar verirsiniz... en azından hiç kullanmayandan veya almış 5-10 km yapmış motor hakkında ahkam kesenler var, anlamak mümkün değil, çift silindir motor varken, niye tek silindir alayım..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:14 ----------
[QUOT ben olsam 2. El alacağına mümkün ise sıfır al derim.. E=enes_ayx;4535903]Bence bunları ayıran en büyük özellik CF Moto'nun çift silindir olması. Dominar kullanan çoğu kişi titreşimde dolayı şikayetçi. Tasarım olarakta bakarsak Dominar daha çok aile babası, 400NK Şehrin haylazı gibi ama eğer 400nk alıcaksan 2.el tavsiye ederim zarar etmemek adına
Bajaj'ın Dominar Ug'de başarılı bir iş çıkardığını duyuyoruz, okuyoruz ama o segmentte 9000 TL de az buz para değil. Ben tercihimi 400 Nk.dan yana kullanırdım.
Benimde kafama o takılıyor açıkçası, çünkü üst yorumlarda da görüp aşık olduğum benellinin Leoncino modeli 44-45 bin liralara bulunabiliyor. hani şu 3 daha koy şunu al, 5 daha koy 3 ü koymuşken şunu al muhabbetinin sonu yok..
UG nin ise NK ya göre en büyük artısı piyasa galiba, daha hızlı bir piyasası var duyduğum kadarıyla sırf bunun için 9 BİN TL fark verilir mi bilemedim
Ug cidden güzel ve alınabilecek bir motor. Lakin 40.000 TL verip tek silindir, gücü kuvveti nispeten az bir motor almak da bir seçenek 2. el farklı alternatifleri denemek de diğer bir seçenek. Sıfır takıntınız yoksa o paraya 2. el Nc 700S, Cb 500F gibi hem ekonomik, hem parçası kolay bulunabilen daha güçlü motorlar da var. Ha o paraya daha yeni Er6N'ler ya da gerçekten keyif alabileceğiniz F800s'ler de var ama ekonomik seçimler olmaz bence.