Dominar satıp dominar almak

Motosikleti
DOMİNAR 400
Bende 2023 model aksesuarlı dominar 400 var.
Sürüşümün %95 inde şehirler arasında gidip geliyorum.
25 bin kmyi gördüm bu hafta.
Bendeki modeli satıp model yükseltecek maddi durumum şuan yok.
25 bin km olan aksesuarlı dominarı satıp daha düşük kmde aksesuarsız bir model alma fikri var kafamda.
Bu fikir nasıl bir fikir değerli görüşlerinizi merak ettim

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Osman abi gelmeden bi zehirleyeyim konuyu. 😆

images

Motosikleti
Honda CBR500R
Bana göre gerek yok, yüksek cc Japon’a geçsen daha mutlu eder. Gerekirse birkaç ay bekle.

Motosikleti
Bajaj Dominar D250
maddi durum elvermiyor demişsiniz. bu senaryoda mantıklı f/p makine

Motosikleti
2025 Triumph Tiger Sport 660
Bende 2023 model aksesuarlı dominar 400 var.
Sürüşümün %95 inde şehirler arasında gidip geliyorum.
25 bin kmyi gördüm bu hafta.
Bendeki modeli satıp model yükseltecek maddi durumum şuan yok.
25 bin km olan aksesuarlı dominarı satıp daha düşük kmde aksesuarsız bir model alma fikri var kafamda.
Bu fikir nasıl bir fikir değerli görüşlerinizi merak ettim
Bunu yapmanin size nasil bir yarari var, anlamadim? Sattiginiz fiyatin cok ama cok asagisina daha temiz ve yenisini bulmadiktan sonra gereksiz ugras olmayacak mi? Sigorta noter islemleri vb. ne kadar tutacak? O masraflar aradaki farktan kucuk olacak mi? Ustune para verip alacaksaniz elinize gecen pek bir sey de yok acikcasi.

Ileride satis daha kolay olsun diye mi daha dusuk km motor almak istiyorsunuz? Piyasasi zaten olu olan motorun 10-20 bin km daha genci ile degistirince bu konuda avantajli durumda olmazsiniz diye dusunuyorum. Maddi imkaniniz daha iyisini almaya imkan vermiyorsa ve elinizdekini de satmanizi gerektirecek bir durumunuz yoksa motoru gittigi yere kadar kullanin derim. Bildigim kadari ile Dominar 400 blogu uzun omurlu.

Motosikleti
D400
Aşırı mantıksız.
İlk olarak 25k km dominar için düşük bir km. Neden yüksek gibi düşünüp daha düşüğünü almaya calısıyorsunuz ki?

Örnek veriyorum su an 30 bin km'de 2024 model bir dominarı 150'ye falan satarsınız. bu km 30 değil de 15 bin olsaydı da 160-170'e satacaksınız. Çünkü piyasası ölü ve yarı peşin yarı vade farksız taksit olayı aşırı avantajlı.

Not: zaten tur paketi full aksesuar geliyor o nedenle ek olarak taktıgınız 8 bin liralık gp canta bile fiyatta oynama yapmaz, bajaj kullanıcısı aksesuarı umursamaz.

25bin km nedir ki? Yani daha düşük km bayideki sıfır motorda vardır. Ülkemizdeki km algısı çok ilginç.
Ben olsam kullanmaya devam ederdim. İmkan bulunca satıp aynı yaşta veya 2-3 yaş eski japona geçerdim.

Maddi durumunuz yoksa hiç bulaşmayın bence de hocam. Devir ücreti sigortası falanı filanı derken aynı paraya gelecek ayrıca en azından motosikleti tanıyorsunuz belki alacağınız motorda sorun yaşayıp pişman olacaksınız iyice dara sokar sizi.

kendi yaptığım 25 bin kilometre, başkasının yaptığı 5 bin kilometreden iyidir.
kendi motorunun eğrisi-doğrusu, eksiği-fazlasından eminsin.
satın alacağın ikinci el, sürpriz. nasıl kullandı, canını alasıya bastı mı, bakımlarını aksattı mı, kilometresi düşürüldü mü, ağır kazası var da gizliyor mu? bilmece..

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Niye? Neden? Niçin?

Kimse aksesuar oldugunu bilmiyor sök yeni alacagin motora takarsin 🤣 simdi motoru kullanmaya devam etmen konusunda cok yorum var ama km yukseldikce de satma ihtimalin dusecek. 23 24 model birkac binde alma sansin varsa bence bu ise girilir.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
berbat bir fikir
motorcu adam hep bir ilerisini düşünmeli
images

Dominar 400'e bloğuna dokunmadan sadece yağını suyunu değiştirerek 200 bin km kullanan çok kullanıcı var, facebook gruplarına şöyle bir bakarsan örnekleri görürsün. 25k km Dominar için komik bir rakam, motosikletinizden memnunsanız hiç değiştirmeyin, bakımlarını yaptırdığınız sürece yıllarca sıkıntısız binersiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar