- Konu Yazar
Bugün öğlene doğru motor ile sahil gezintisi yapmaya karar verdim.Hava o kadar güzelki.Bence dün gece cemre düştü.Kaskımı eldivenimi taktım ve motorum ile düştüm yola.Meşhur sahil yolumuzdan bol virajlı yollardan sakin sakin fıtı fıtı gezeceğim.
Malesef arkadaşlar pisiklet sürecekmiş o neden ile sahil yolu kapalı.

Bunlarda kuyrukda bekleyen araç sahipleri.Kuruk yeni oluşmaya başladı.5 dakika içinde 1 km uzunluğa erişti.

Bende şehirler arası yoldan mecburen alanya istikametine doğru gidip geri döndüm.Gitmişken en azından bir kaç deniz resmi çekeyim dedim.

Buda motorum

Biraz mola verdim yol kenarında.Sonra Jawa 350 kullanan bir arkadaş geldi yanıma.Motoru çok güzel ve orjinal.Çok beğendim.Resimlerini çekeyim dedim.

Dönüş yolundan birkaç resim daha

Gazipaşaya girerken

Bunlarda sahil yolumuzun kapanmasına vesile olan pisikletçi abi ve ablalarımız.

Malesef arkadaşlar pisiklet sürecekmiş o neden ile sahil yolu kapalı.

Bunlarda kuyrukda bekleyen araç sahipleri.Kuruk yeni oluşmaya başladı.5 dakika içinde 1 km uzunluğa erişti.

Bende şehirler arası yoldan mecburen alanya istikametine doğru gidip geri döndüm.Gitmişken en azından bir kaç deniz resmi çekeyim dedim.

Buda motorum

Biraz mola verdim yol kenarında.Sonra Jawa 350 kullanan bir arkadaş geldi yanıma.Motoru çok güzel ve orjinal.Çok beğendim.Resimlerini çekeyim dedim.

Dönüş yolundan birkaç resim daha

Gazipaşaya girerken

Bunlarda sahil yolumuzun kapanmasına vesile olan pisikletçi abi ve ablalarımız.