Dominar ile İstanbul-Sinop-Karabük Yenice ve tekrar İstanbul gezim.

Motosikleti
Henüz yok.
Normalde yapacak olduğum güzergah bu şekil idi fakat Sinop Karabük Yenice yolumu mecburi değiştirmek zorunda kaldım yol şartları nedeni ile, Sinop ve Karabük olarak iki ayrı gezi düzenlesem daha iyi olacakmış olan oldu yapacak bir şey yok başka zaman Sinop u tekrar gezerim.

ko2Ejh.png

ko2RWn.png

İlk kamp Sinop İnce burun du fakat Gerede çıkışında atmak zorunda kaldım, akşam 8 gibi yola çıktığım için ve sabah Sinop a varsam bile bir işe yaramayacağını düşündüğümden uygun bir tarla ya çadırı kurdum.

ko2l1j.jpg

ko28a8.jpg

ko23kn.jpg

Kafamın estiği yerlerde mola verdim yola devam.

ko26J1.jpg

ko2MuU.jpg

ko2ZpH.jpg

ko29cI.jpg

ko2bMA.jpg

ko20kG.jpg

ko27HS.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:09 ----------

Buyabat ta pulsar kullanan Murat abinin yanına uğradım güzel sohbeti ve her şey için tşk ediyorum kendisini.

ko2dws.jpg

Ver elini Sinop, Cezaevi girişini pas geçmişim sağolsun motorcu arkadaş durdu girişine kadar beni götürdü kendisine de tşk ediyorum ve Sinop sahil ve Ceza evinden resimler. İyisiyle kötüsüyle bir çok insan ömrünü geçirdi dili olsa da konuşsa.

koUkxQ.jpg

koUopt.jpg

koUhDU.jpg

koUX0j.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:20 ----------

koUNoh.jpg

koUYQp.jpg

koUIZ6.jpg

koUxxv.jpg

koUSw0.jpg

koUCKY.jpg

koUibH.jpg

koUg5o.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:34 ----------

Sinop u küçük bir turdan sonra istikamet Karabük Yenice, kıvrımı bol iniş çıkışı bol yolu sıkıntılı ama muazzam bir doğası ile devam ediyorum.

koU88e.jpg

koU3hR.jpg

koUerc.jpg

koUFNP.jpg

koUtEN.jpg

koU450.jpg

koUZ7Y.jpg

koU94x.jpg

koU6Gv.jpg

koUwr6.jpg

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel gezi olmuş, dominar da tam bi enduroya dönüşmüş cam, çanta vs. Kazasız belasız nice gezilere..

Motosikleti
Henüz yok.
Nihayet uzun yoldan sonra Yenice ye varıyorum ama buluşacağım Orhan abi ile birleşemiyoruz küçük bir yerde kendimizi bulamıyoruz uzun uğraşlar sonra kavuşup kamp alanımız olan şeker kanyonu yukarısına çıkıp çadırı atıp karnımızı doyuruyoruz saat gecenin 01:30 u, sabah 10 a kadar uyudum o kıvrımlı bozuk yollardan dolayı zaten ilk kamp attığım yerde uyuyamadım bir büyük çay içtiğim için koyun say yok oyana dön buyana dön yok.

koWk2n.jpg

koWPNh.jpg

koWRIj.jpg

koUdEM.jpg

koWo78.jpg

koWn4U.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:17 ----------

Bu çifte kumruları kamp alınımız da iş üstünde yakaladım.

koWQyH.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:20 ----------

Yeniceden dönüş yoluna çıkıyoruz ve şeker kanyonunda bir kaç resim çekiyoruz bildiğin iki kayalık arası. Taşın arasından güzel bir su akarı var. Bu güzel yerlerin etrafını kirletmesek olmuyor galiba batıyor herhal.

koWuNf.jpg

koWyl1.jpg

koWSRI.jpg

koW5AS.jpg

koWx2G.jpg

koWXRe.jpg

koWYms.jpg

koWa6Q.jpg

koWNic.jpg

koWOtR.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:37 ----------

Zonguldak yolu üzerinde bulunan Gökgöl Mağarasına da uğradık müthiş bir yer mutlaka uğramanızı istiyorum giriş ücreti kişi başı 10tl bilginiz olsun.

koWqUh.jpg

koWKOM.jpg

koW1Vy.jpg

koWvtp.jpg

koWevj.jpg

koWWT8.jpg

koW39o.jpg

koWlCU.jpg

koWtsH.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:47 ----------

DSinop dönüş güzergahım bu şekil olmak zorunda kaldı yolun baya uzun olmasından dolayı.

koeQzY.png

BU da yakıt giderim.

koeJYq.png

Gökgöl Mağarası biraz video çekeyim dedim.

Bu kadar sağ salim kazasız belasız eve geldik.

Son düzenleme:
Kemal her zamanki gibi harika dolaşmışsın . Bir aydan beri İstanbul'dayım zaten. Birlikte yola çıkmış olsaydık sana yetişmekte epeyce zorlanırdım. Evo ile domi arasında 25 - 30 km son hız farkı var. Yüreğine sağlık.

Motosikleti
Henüz yok.
Güzel gezi olmuş, dominar da tam bi enduroya dönüşmüş cam, çanta vs. Kazasız belasız nice gezilere..

Tşk ederim vakit buldukça toplanıp uzuyorum bir yerlere, çğmlemize kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin.

Selam dostum,gezini çok beğendim,işte tam benim tarzında bir gezi olmuş,bende senin gibi doğayla iç içe olmayı çok seviyorum,Karadeniz'in doğuşunu gezdim ve çok beğendim,lakin Karadeniz'in batışını hiç gezmedim , eminim orasıda çok güzeldir, böyle fotoğraflarda değilde görerek yaşayarak gezmek istiyorum inşallah banada görmek nasip olur,bu güzel gezi paylaşımı için ,sana çok teşekkür ederim, Eskişehir den selamlar

Motosikleti
Henüz yok.
Selam dostum,gezini çok beğendim,işte tam benim tarzında bir gezi olmuş,bende senin gibi doğayla iç içe olmayı çok seviyorum,Karadeniz'in doğuşunu gezdim ve çok beğendim,lakin Karadeniz'in batışını hiç gezmedim , eminim orasıda çok güzeldir, böyle fotoğraflarda değilde görerek yaşayarak gezmek istiyorum inşallah banada görmek nasip olur,bu güzel gezi paylaşımı için ,sana çok teşekkür ederim, Eskişehir den selamlar

As tşk ederim, Karadeniz'in batısını iki kısma ayır, 1 Sinop kısmı 2 Zonguldak kısmı, yollar kıvrımlı ve uzun buda baya bir dolaşmanıza neden oluyor böyle olduğunu bilseydim tek sefer değil iki parça halinde gezmeyi seçerdim inşallah bir defa daha Sinop a gidebilirim birşey anlamadım çünkü yolda gitmekten, inşallah sizde gidip gezip görürsünüz, 1 haftalık gezerim derseniz kısımlara ayırma gerek yok ama 2 3 günlüğüne gidersen kısım kısım ayır ve öyle gez.

Emeğine sağlık arkadaşım, çok güzel harika bir doğa gezisi olmuş
Manzara her şey çok güzel

Motosikleti
Mt25
17 plaka sizdiniz demek siyah mt25 benimdi çerkeş aytaç da görmüştüm sizi

Motosikleti
Henüz yok.
Emeğine sağlık arkadaşım, çok güzel harika bir doğa gezisi olmuş
Manzara her şey çok güzel
Tşk ederim, yolun böyle olduğunu bilseydim daha düzgün plan yapar daha iyi gezebilirdim ama oda olacak Sinop tekrarı yapabilirim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:53 ----------

17 plaka sizdiniz demek siyah mt25 benimdi çerkeş aytaç da görmüştüm sizi

14 aak plaka da sizin di galiba.

Motosikleti
Mt25
Evet bolu plaka benimdi bende samsun gerze safranbolu yaptım

Hocam kıskanıyorum valla ben bu kadar fırsat bulamıyorum hep geziyorsun,tekerine taş değmesin

Motosikleti
Henüz yok.
Hocam kıskanıyorum valla ben bu kadar fırsat bulamıyorum hep geziyorsun,tekerine taş değmesin

Tşk ederim, boş vakti değerlendirmeye çalışıyorum yoksa bu İstanbul ve çalışma hayatı insanı bıktırıyor, değişiklik her zaman iyidir, vaktiniz varsa bir yerlere kaçın bu illa kamp olacak diye birşey yok otel olur pansiyon olur hazır çadırlı kamp yerleri olur. Çümlemizin tekerine daş değmesin.

Kardeşim ne zaman yolun düşerse beklerim. Hoş sohbetin ve ilgi alakan için asıl ben teşekkür ederim.

Motosikleti
Henüz yok.
kaplumbağa yı yolun ortasından alıp kenara bıraktım, elimde eldiven olmasına rağmen tırnak geçirmeye çalışıyor.

F54

kurban bayramında otoban da birlikte sürdük
1 nc 700 1 tane 660 tenere
eğer haziranda karadeniz yapabilirsen takıl bana ...

Motosikleti
Henüz yok.
kurban bayramında otoban da birlikte sürdük
1 nc 700 1 tane 660 tenere
eğer haziranda karadeniz yapabilirsen takıl bana ...
Evet hatırladım ama hayaller ve hayatlar, tşk ederim maalesef büyük ihtimal yaz sonuna doğru giderim Trabzon a.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar