Dominar 400 Yeşil mi? Siyah mı?

Arkadaşlar şahsi düşüncelerinizi paylaşabilirseniz memnun olurum sorum açık :)

Tercihim çok net Yeşil. Bende yakın zamanda siyah almak zorunda kalacağım. Bir tanıdığımda yeşil var çünkü :cherry: . Keşke birkaç renk daha seçenek sunulsaymış

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Yeşil olan askeri araç gibi oluyor, ya da bana o tonda yeşil askeri şeyleri çağrıştırıyor, haliyle yeşil tercih etmem, aman bana uzak olsun derim.

Çokta net değilmiş o zaman

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:52 ----------

Renk tercihinizi anladım fakat aman uzak olsun'da bir askerlik hikayesi sezdim :))

Siyah motorun diğer akşamları ile daha uyumlu geliyor gözüme, zevk meselesi tabi, bir de siyahın tozu daha çok göstermesi sebebi ile sık temizleme ihtiyacı var. Yinede siyah derim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ya kdiner ya da bir başkası şu an tam hatırlamıyorum ama eski Dominar'ı kırmızıya boyamış ve çok hoş olmuştu. Bence Bajaj böyle bir renkle Dominar üretse güzel olurdu. Sizin sorunuzun cevabına gelirsek bence de siyah.

2019 yılında bayide yeşil dominar 400 ü görünce bu kalkan böceği rengindeki motoru nasıl beğenip alıyorlar demiştim.

Alttaki benim motor :)

Motosikleti
Kanuni Seyhan MZ 301 - 2001
Yeşil renk çok dikkat çekici duruyor. Bilmeyen kawasaki sanıyor. Çocuklar gaz ver abi gaz ver diyor. Ayrıca siyaha göre daha kalıplı gibi görünüyor. Siyah çok monoton ve kendini göstermiyor. Motoru ilk aldığımda herkes renginin çok güzel olduğunu söyledi.

Motosikleti
Dominar 250
Siyah, net.

Yeşili hani kaliteli dursa ben de bayılırım Kawasaki'ye ama bu direkt ben 3. kaliteyim diye bağırıyor. Bunu Kawa ile de anca çocuk karıştır, bir de zırcahiller. :)

Yeşil de kötü demezdim gerçi bu kadar gömdüm ama net siyah daha iyi, Puslar bile kendisine baktırıyor siyah olunca.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
DonuMor'a MOR yakışır.
a8pru4w.png

bende yeşil var siyahı 1 ay sonra gelecek dedikleri için aman yeşil demiştim. yalan yok güzel ama siyah bence daha güzel.
yukarıda da denmiş yeşilin kawasaki rengiyle alakası yok. le cola gibi bir şey.

Yeşilin tonu canlı hoş gece farklı gündüz farklı le cola gibi de değil abartma, hayırlı olsun bu arada :) Siyah olanın heryeri siyah, çok siyah yani şöyle 180-190 arka lastik biraz daha kaslı ve 4 silindir makina olsa dümdüz siyahlık etkileyici olabilir asil fakat eksik, boş kalıyor sanki yeşil o hareketi tamamlıyor gibi düşünüyorum ayrıca Kawasaki dışında pek kullanan başka bir renk değil özleşmeye başladı dominar400'le sanki

Yeşil renk çok dikkat çekici duruyor. Bilmeyen kawasaki sanıyor. Çocuklar gaz ver abi gaz ver diyor. Ayrıca siyaha göre daha kalıplı gibi görünüyor. Siyah çok monoton ve kendini göstermiyor. Motoru ilk aldığımda herkes renginin çok güzel olduğunu söyledi.

Yeşilin tonu canlı hoş gece farklı gündüz farklı le cola gibi de değil abartma, hayırlı olsun bu arada :) Siyah olanın heryeri siyah, çok siyah yani şöyle 180-190 arka lastik biraz daha kaslı ve 4 silindir makina olsa dümdüz siyahlık etkileyici olabilir asil fakat eksik, boş kalıyor sanki yeşil o hareketi tamamlıyor gibi düşünüyorum ayrıca Kawasaki dışında pek kullanan başka bir renk değil özleşmeye başladı dominar400'le sanki

Kesinlikle. Siyah düşük hacimli motorlarda genelde sönük kalıyor.

Pulsarım kırmızıydı. Kırmızı dominar olsa alırdım. Pek seçenek yoktu. Yeşil rengi ağaçta severim. Kullandığım eşyalarda pek değil. O nedenle siyah sipariş etmiştim.

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Yeşil candır. Mat siyahı kızılay dağıtmıs sanki hep siyah hep siyah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar