şimdi buna çok şey denir de anlaşılmayacak, en iyisi uğraşmamak.
Hayatım boyunca hiç katılmadığım bir fikir.
Zaten cümlenin asıl olması gereken şekli tam tersidir. Göktürk Devleti'nin nasıl ve kimler tarafından yıkıldığı ortadadır. Aşağıdaki görselde (Uygur Devleti Sonrası Harita) görüldüğü üzere, Türk devlet/yabgu/kağanlık vb. oluşumlarının tarih boyunca birbirlerinin boğazına basmak istemiş olması bir gerçektir. Bize yanlış öğrettiler, bari gelecek nesil doğruları bilsin. Türk kendi ırkı ile genel olarak savaş halinde olmuştur. Hatta taraf değiştirdiği dönemler de çoktur.. Maalesef.
[url]https://i.hizliresim.com/t74g12o.JPG[/url]
Zaten cümlenin asıl olması gereken şekli tam tersidir. Göktürk Devleti'nin nasıl ve kimler tarafından yıkıldığı ortadadır. Aşağıdaki görselde (Uygur Devleti Sonrası Harita) görüldüğü üzere, Türk devlet/yabgu/kağanlık vb. oluşumlarının tarih boyunca birbirlerinin boğazına basmak istemiş olması bir gerçektir. Bize yanlış öğrettiler, bari gelecek nesil doğruları bilsin. Türk kendi ırkı ile genel olarak savaş halinde olmuştur. Hatta taraf değiştirdiği dönemler de çoktur.. Maalesef.
[url]https://i.hizliresim.com/t74g12o.JPG[/url]
def-i hacetlerini taşa gideren bir millet, kopyalaya kopyalaya motosiklet yapmasını öğrendi ona şaşıyorum.
def-i hacetlerini taşa gideren bir millet, kopyalaya kopyalaya motosiklet yapmasını öğrendi ona şaşıyorum.
Arkadaş bir kaç gün önce R25 aldı, dominar 400 al diye ısrar ettim ama biraz yakıt parası ile terbiye edilmesi gerekiyor sanırım... R25 yerine dominar 400 önermek ile hata mı ettim acaba? Daha önce motor tecrübesi yok, bir kaç ay NK 150 kullandı ve hızını gücünü beğenmeyip sattıydı. 85 kg 1,72 boylarında biri, aynı zamanda trafik okuması berbat birisi, tehlikeli sürüyor.
Ben hala arabalarda ve motorlarda telefon tutacağının nasıl standart olmadığını anlamıyorum. Tek tük bazı arabalara koyuyorlar hadi android play falan var da çok gerek kalmıyor ama motorlara kesinlikle şart. Anlamıyorum neden hala gidip kendimiz aksesuar uydurmamız gerektiğini ortaya bölme yap koyalım işte telefonu olmayan mı var
Akü problemi de giderildi mi acaba ?
Her ne kadar ortamlarda motorun sağa çekmesiyle ilgili laf etsem de bence de kendi segmentinde başarılı olmuş bir motordur.
Bu Dominar'da bir gıcık olduğum şey devir saatinin dizaynıdır. Analogdan vazgeçtim ama Honda Nc serisi gibi yapsalar göze daha hoş gelebilirmiş.
Motor sağa çekmiyor ellerini bırakırsan çekiyor ellerini motorda bırakmak zaten mantıklı bir şey değil normal koşullarda çekme diye bir şey yok ..
Bu tip saçmalıklara, ulu orta yazacak kadar inanabilen tipler genelde kafatasçı arkadaşlar arasından çıkıyor...tarihin hiç bir yerinde hindistan ile düzgün ilişkimiz olmadı,
nerede türk adını görseler hortlak görmüş gibi kaçarlar.
Bu tip saçmalıklara, ulu orta yazacak kadar inanabilen tipler genelde kafatasçı arkadaşlar arasından çıkıyor...