- Motosikleti
- Forza 250
Ben görüntü beklentinizi çok iyi anlıyorum ama 3-5 ay sonra o motorun performansı size yetmeyeceği zaman o görüntü sizi memnun etmeyip farklı alternatifleri aramanıza neden olacak. O zaman eski motorla ya devam kararı alacaksınız ya da bütçeniz dahilinde farklı alternatiflere yöneleceksiniz. Bütçe darsa farklı alternatiflerde eski Japon, Alman, İtalyan ya Avusturyalı'dan başka seçenek yok.
İnsanoğlu doyumsuz hocam ben daha 2 hafta önce aldığım motoru bayiden çıkartırken bi sonraki motor z650mi tiger sport 660mı diye hayal kuruyordum.5000cclik motor alsakta 5050cc olanı çıksa onu isteriz
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:06 ----------
Bajaj servisi olarak bide maltepe de MotoPunto var isterseniz oraylada konuşabilirsiniz,iki motorumuda ordan aldım ben servisle alakalı çok bi sıkıntı yaşamadım eğer yetkili olma şartı aramıyorsanız maltepe’de yine dnc motorcycle var orayı kesinlikle tavsiye ederim.Sahibi çok cana yakın bi insan küçük tamir bakım işlerinin yanında kendileri 1000lik makina alıp toplayıp satıyorlar epey tecrübeli bir usta kime sorsam da memnun zaten google yorumlarından da anlarsınız.