Domimar 250 yetkili servis bakım fiyatı.

Motosikleti
Dominar 250
Bujiler 20 binde değişiyor ama ben de 15 bin bakımında değiştirecem, malzemeleri kuralkandan alıp ustama 1000 TL işçilik veriyorum. Gözümün önünde bakım yapılıyor ve sizden 10 bin TL ucuza yapacam aşağı yukarı geçmiş olsun hocam.
Yanlış okumuşum km ile fiyat karışmış :)

2 tane buji kullanmışlar. 3 tane olması gerekirdi. 1 buji de eksik değiştirmişler.. Onu da taksalardı çok daha fazla tutardı bakım.

Motosikleti
XV250 - FZ6
Şim kontrolü dediği aslında süpap ayarı, yani motorun üst kapağının açılması demek. Motorun kitapçığına bakıp supap ayarı periyodunu kontrol etmek lazım. Eğer o bakımda supap ayarı varsa ve gerçekten açıp kontrol ettilerse fiyat normal bence.

Mesela Yamaha Fz6 için süpap ayarı periyodu 42.000km imiş.

2006-Yamaha-FZ6-Owners-Manual-Screenshot.png

Motosikleti
XV250 - FZ6
edit: konuyu facebook'a açmıştım, Kuralkan tafafından iletişime geçildi ve servis tarafından 2000 TL geri ödeme yapıldı.
motora sübap ayarı falan yapılmadı.

Güzel de kağıtta şim kontrolü yazıyor, bu ne demek oluyormuş, biraz üstüne gitmek lazım gibi geldi.
Parayı neye karşılık geri verdiler, yanlışlık olmuş falan mı diyor, al paranı sus mu diyor?
Böyle servis mi olur...

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Periyodik bakım için Japon,avrupa markaları bu parayı istese verilir. Fakat Bajaj markası için fahiş bir rakam olmuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar