Domain adını Hosting'e bağlama sorunu

İlk defa web sitesi kurucam. Siteye IP adresinden girince sorun yok ama domain'imi hosting'e bağlayamadım. Nameserver ayarlarını nasıl yapmalı ? Domain'i Name.com'dan, VPS'i Digitalocean'dan aldım.
30ngkt3.jpg

Hostingi oluştururken domain adı sorar onu gir, yine nameserver ayarları vardı ns1. ns2. olarak devam eder bunlarıda doğru girersen, nameserverların oturmasını bekle 1 - 2 saate oturur domainden rahatça girersin.

Hosting ayarlarından domain name giriyorsunuz. Domain ayarlarına da hostingin nameserverlarını giriyorsunuz. Güncelleme bir kaç saat sürebilir bu nedenle hemen sonuç almamış olabilirsiniz

Ayrıca eğer sizinki reseller hosting ise önce o domain için bir hesap oluşturmanız gerekebilir... Ama bu ikinci söylediğim durum sizde yoktur diye tahmin ediyorum

Hosting ayarlarından domain name giriyorsunuz. Domain ayarlarına da hostingin nameserverlarını giriyorsunuz. Güncelleme bir kaç saat sürebilir bu nedenle hemen sonuç almamış olabilirsiniz

Ayrıca eğer sizinki reseller hosting ise önce o domain için bir hesap oluşturmanız gerekebilir... Ama bu ikinci söylediğim durum sizde yoktur diye tahmin ediyorum
Reseller diye biliyorum. Domain için hesap oluşturdum ama bağlanmıyor. Whois kayıtlarında da sorun yok.

ayaları dogru yapmıs olsan bile bir miktar süre alır
ayarları dogru olarak yaptıgından emin olduktan sonra bi süre beklemeni tavsiye ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar