dolmu taksi ve otobüslere dikkat

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu gün ben büyük bir kaza atlattım arkadaşlar :sunny: aslında ben hiç race kullanmam benim canavar İzmir de ve burada arkadaşın gsxr1000'le ::23343:: mogan gölüne (gölbaşı) gitmem gerekti belki bilen vardır o yolu virajlı ve rampa aşağı bir yol. usul usul giderken biraz gaz açayım dedim iki arabanın arasından geçerken önüme alçak bir dolmuş ::angry2:: kırdı direksiyonu ve ben gaz açmıştım ::saad:: Allah tan ki panik yapmadan arka ve ön fireni dengeli kullanıp yavaşlayabildim eğer duramasaydım sanırım dolmuşun arkasına resmim çıkacaktı ::stretche bir daha race sürmeyeceğim bu son oldu diyebilirim arkadaşlar.konu başlığı ile ilgili yazacağım ise bu dolmuşcular ve taksicilerden ricam bizde insanız yaw ::crying:: dikkatliii giiiidiiiiinnnn biraz beeeh :pr: , tabi sadece onlar diğil bizimde onları görünce bir kat daha dikkatli olmamız gerektiğini anladım

Forumdan Uzaklaştırıldı
gecmıs olsun

Öncelikle geçmiş olsun dostum....

umutkaan' Alıntı:
geçmiş olsun ama birde bayanları ekleseydin tam olucakmış
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :cat:

Abi trafikte
dolmuş, kamyon, otobüs, dengesiz araç sürenler, acemi şöförler,
bazuk yollar, kedi ve köpekler, dikkatsiz yayalar, :rendeer: bayan sürücüler... dikkat etmemiz gerekenlerden sadece bazıları.

Gidip mayın tarlasında kullansak hayatta kalma şansımız daha fazla.....

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Geçmiş olsun, trafikte toplu taşıma araçları ve taksiler kadar tehlikeli başka şey yok sanki gezici mayın gibiler. :farao:

geçmiş olsun arkadaşım ... ama bu kazanın racingmotorla alakasını goremedim tama gaz acmısıın ama diger motorlarlada gaz acarsın ki sen ozaman hata yapıp fazla gaz açmişşın ozman hatanı race e atma... tekrar geçmiş 9lsun arkadaşımm

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun arkadaşım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun dostum bu taksicilerle minübüsçülerin ben.........ben motorlu kuryeyim akşamakadar bunların onlarcasıyla kavga ediyorum hakikaten katil bunlar çok dikkatsizler bu konuda okadar dertliyimki bunlara okadar gıcık oluyorumki yazacak çok şey var ama burda olmaz benim bacanağımda minübüsçü onunda.........::rantinp: ::ranntign ::karma:: ::whip:: ::pokey:: ::eviiil:: ::cekic::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar